Evenimentul Zilei > Monden > Cadoul de Crăciun al lui Meghan Markle pentru regină a ajuns la câini. Praf l-au făcut
Cadoul de Crăciun al lui Meghan Markle pentru regină a ajuns la câini. Praf l-au făcut

Cadoul de Crăciun al lui Meghan Markle pentru regină a ajuns la câini. Praf l-au făcut

Are și Meghan Markle motivele ei de supărare pe familia regală britanică. Încă de la începutul “coabitării” s-a confruntat cu umorul aparte al reginei.

Cel puțin asta susțin experții în păroblemele familiei regale, care povestesc un episode savuros petrecut în decembrie 2017. Era primul Crăciun pe care Meghan îl petrecea cu cu familia regală la Sandringham. Dornică să intre în grațiile reginei, actrița americană s-a informat de la Prințul Harry cu privire la obiceiurile familie și a aflat  că printre tradițiile de Crăciun se află și cumpărarea unor cadouri pline de umor pentru rude.


Profeția cruntă a musulmanilor despre a doua venire a Lui Hristos. “Va sparge Crucea”


Dornică să se integreze, Meghan i-ar fi adus Reginei un hamster de jucărie capabil să  cânte și să danseze. Potrivit Daily Star, darul a fost bine primit de regină, care s-a gândit că jucăria i-ar putea înveseli celebrii căini de rasă Corgie.

Jucăria n-a avut nicio șansă

Drept urmare, toată lumea s-a distrat copios. „A fost atât de amuzant, mai ales când câinii au vrut să vină de hac jucăriei.”

Evident, spre amuzamentul tuturor, căinii reginei nu s-au lăsat până nu au făcut praf și pulbere hamsterul de jucărie chiar înainte de încheierea sărbătorilor.

Cinci luni mai târziu, Meghan și prințul Harry s-au căsătorit la Capela Sf. Gheorghe din Castelul Windsor, dar se pare că Meghan n-a putut să treacă nici acum peste afrontul adus cadoului ei.


Avertismentul șocant al Israelului: Vine “iarna cibernetică”! E ca un atac nuclear


Crăciun de pandemie

Potrivit Daily Mirror, membrii familiei regale obișnuiesc să-și facă tot felul de cadouri trăsnite. Se spune că într-un an, prințul Harry i-a dăruit reginei o cască de duș pe care scria„Life’s a Bitch”. La rândul ei, Kate, soția prințului William i-a dăruit cumnatului ei  un set de jucărie intitulat „Crește-ți propria prietenă”.

Pandemia și Megxit au schimbat aceste obiceiuri poznașe.Pentru prima dată în 33 de ani, regina și soțul ei, ducele de Edinburgh nu vor petrece Crăciunul la Sandringham: „Având în vedere toate sfaturile specialiștilor, regina și ducele de Edinburgh au decis că anul acesta vor petrece Crăciunul în liniște în Windsor”, a explicat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Val de proteste în SUA. „Trâmbițele Ierihonului” sună adunarea armatei lui Trump