Profeția cruntă a musulmanilor despre a doua venire a Lui Hristos. “Va sparge Crucea”

Profeția cruntă a musulmanilor despre a doua venire a Lui Hristos. “Va sparge Crucea”

Dacă mulți creștini au devenit interesați de profețiile sfinților și ale înainte-văzătorilor din cauza pandemiei Covid-19, musulmanii sunt mult mai atașați de tradiția lor religioasă. Nu e vorba numai de Coran, ci și de spusele profetului Mahommed (numite hadith) care conțin și profeția referitoare la al doisprăzecelea imam (Mahdi) și la a doua venire a Fiului Mariei (Iisus Hristos).

Potrivit unor spuse ale profetului Mohammed (consemnate chiar după mulți ani de la moartea sa), Apocalipsa va veni în mai multe etape.

În prima dintre ele, lumea se va umple de nedreptate, iar musulmanii vor fi oprimați. Apoi vor apărea doi salvatori: „cel așteptat” sau Mahdi, un calif aflat sub comandă divină, care îi va uni pe musușlmani și îi va face extrem de puternici, și un profet din  trecut, care se va întoarce pe pământ pentru a-l susține pe Mahdi și a învinge răul. Acest profet nu este Mahomed, ci Iisus, numit în Coran și Mesia sau „Cuvântul lui Dumnezeu”.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Fiul Mariei va coborî printre voi"

Chiat dacă profeția musulmană vorbește despre Iisus, ea nu reprezintă nici pe departe o recunoaștere a credinței creștine. Hadith-ul cel mai des citat de învățații musulmani spune: „Fiul Mariei (Iisus) va coborî în curând printre voi ca un conducător drept; va sparge crucea și va ucide porcii”.

Teribila profeție a celor doi papi și a urgiei care se va abate asupra Europei

Interpretarea obișnuită data acestor cuvinte este că, atunci când Iisus se va întoarce, va pune capăt creștinismului, simbolizat de cruce, și va restabili legile care interzic credinciosului să mănănce carne de porc, legi pe care creștinii le-au abandonat cu mult timp în urmă, dar pe care evreii și musulmanii încă le respectă.

O nouă ordine în întreaga lume

În tradiția islamică, Mahdi și Isa (Iisus) îl vor  învinge pe Al-Masih ad-Dajjal („ falsul Mesia ”sau Anticrist) în marea bătălie care se va purta în Siria. Apoi, Mahdi va domni asupra musulmanilor, restabilind dreptatea, înainte de Sfârșitul Lumii. Domnia lui Mahdi va dura, conform diferitelor scrieri islamice, 6, 7 sau 9 ani.

Val de proteste în SUA. „Trâmbițele Ierihonului” sună adunarea armatei lui Trump

Potrivit uneia dintre cele mai răspândite credințe din lumea musulmană despre Mahdi, după victoria asupra celor 80 de steaguri ale dușmanilor în bătălia de la Dabiq, acesta va face la fel ca profetul, distrugând ritualurile perioadei de neștiință. Va aduce o nouă ordine, o nouă carte, o nouă legislație și o nouă tradiție.

Alte religii, de asemenea abandonate și distorsionate ca și Islamul, vor fi restaurate în adevărul și puritatea lor de puterea lui Mahdi.

Mahdi va pregăti lumeapentru Judecata de Apoi și Înviere. Bătălia Mahdi va marca victoria finală a „drept-credincioșilor” împotriva „infidelilor”  și va  întrona dom nia universală și finală a „religiei” imamilor.

„Profeția” lui Bill Gates despre întoarcerea la normalitate. Cât mai ține pandemia

Adepții Mahdi vor fi trimiși în diverse locuri de pe pământ, unde vor guverna totul, chiar și păsările și fiarele sălbatice le vor fi subordonate. Tuturor credincioșilor care se alătură armatei lui Mahdi li se vor da puteri miraculoase speciale. Pentru deciziile care vor fi dificil de luat, vor primi instrucțiuni și direcții din partea Imamului, care va scrie pe palmele mâinilor. Vor avea nevoie doar să urmărească, apoi să urmeze instrucțiunile.

Mahdi va judeca pe credincioșii Torei conform Torei  și pe credincioșii Evangheliei după Evanghelie