Lui Meghan nu i-a fost greu să-i explice lui Harry interesul pe care îl are la Luis Segura, acum în vârstă de 41 de ani. Iubitul din tinerețe al lui Meghan este astăzi unul dintre cei mai populari agenți imobiliari printre VIP-urile din Los Angeles, susține Daily Mail.

Segura se ocupă și de vânzarea unor proprietăți super lux din Pasadena, o suburbie din Los Angeles în care ducii de Sussex ar dori să-și cumpere o casă.

Zona ar fi cum nu se poate mai potrivită pentru ambițiile lui Meghan, dat fiind că aici se află instituții culturale și științifice importante, dar și multe școli private de top, unde fiul lor Archie i-ar putea face studiile când va crește.

„Luis știe perfect piața respectivă și mai are și un sentiment de loialitate față de Meghan”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru tabloidul englez. Cu acest motiv, ducesa și-a căutat fostul ei iubit, chiar dacă prințul Harry n-a prea fost prea entuziasmat, după cum susține săptămânalului italian Oggi.

„Luis și Meghan au fost foarte implicați în relație, erau foarte îndrăgostiți de liceu” – a declarat sursa. Dar Meghan și Luis nu au în comun numai amintirile, ci și preocupările actuale.”Faptul că este activ în ceea ce privește acțiunile de caritate ar fi și un mare plus pentru Harry și Meghan, care tocmai au anunțat lansarea noii lor fundații nonprofit”, a adăugat sursa citată.
Un singur amănunt îi mai potolește gelozia lui Harry.

Din câte se aude, Luis Segura are o căsătorie fericită cu o femeie care seamănă perfect cu Meghan și care i-a dăruit doi copii. Deși Luis Segura le-a declarat jurnaliștilor că nu vrea să vorbească despre subiect, este posibil să fi avut loc deja o primă întâlnire.