Cadoul de Crăciun al lui Cristiano Ronaldo pentru fani. Milioane de suporteri sunt în încântați

Cadoul de Crăciun al lui Cristiano Ronaldo pentru fani. Milioane de suporteri sunt în încântați Sursa foto. Instagram

Vedeta celor de la Manchester United, Cristiano Ronaldo, a făcut dezvăluirea pe care o așteptau toți fanii săi.

Se poate spune că atacantul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo le-a făcut un cadou de Crăciun admiratorilor săi. CR7, așa cum mai este cunoscut, fotbalistul portughez, a postat un filmuleț în care a dezvăluit sexul gemenilor pe care îi așteaptă iubita sa. Georgina Rodriguez, în vârstă de 27 de ani este însărcinată și urmează să nască gemeni, undeva în primăvara viitoare.

Iubita jucătorului portughez de fotbal se află în vacanță, împreună cu cei patru copii ai cuplului, Cristiano Ronaldo Jr, Eva Maria, Mateo și Alana Martina.

Ne puteți urmări și pe Google News

Starul portughez nu a putut să fie alături de familie, întrucât Manchester United joacă pe 18 decembrie cu Brighton, în Premier League. De altfel, în Anglia sunt programate jocuri de fotbal atât de Crăciun, cât și de Anul Nou.

sursa foto. Instagram

Fanii fotbalistului i-au transmis felicitări

Filmulețul în care a fost devăluit sexul gemenilor a fost făcut de Georgina și a fost postat pe rețelele de socializare. Astfel, cei patru copii au spart două baloane în care se aflau confetti care sugerează fără putință de tăgadă care este sexul gemenilor ce urmează să se nască. La un semn al mamei, copiii au spart baloanele, în același timp, iar din ele au început să curgă confetti de culoare roz și albastre.

Filmarea a fost postată pe rețelele de socializare și a fost vizualizată de aproape 20 de milioane de fani. Alte câteva zeci de mii de persoane au postat comentarii de felicitare pentru cei doi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo, departe de familie

Georgina Rodriguez (27 de ani), care este însărcinată și va naște gemeni, se află, împreună cu cei patru copii, într-o vacanță la Polul Nord, în Laponia. Este țara de origine a lui Moș Crăciun.

Familia multiplului câștigător al Balonului de Aur a ajuns în Laponia cu un avion privat și s-a cazat într-o cabană de lux. Potrivit presei engleze, locația de vacanță a familiei a fost închiriată cu aproximativ 1.800 de euro pe noapte.

Așa cum arătam mai sus, Cristiano Ronaldo nu și-a putut lua vacanță, dat fiind că fotbalul englez nu intră în vacanță în această perioadă a sărbătorilor.