Evenimentul Zilei > Monden > Burlacul și-a ales favoritele. Pe cine a eliminat, de această dată, Andi Constantin
Burlacul și-a ales favoritele. Pe cine a eliminat, de această dată, Andi Constantin

Burlacul și-a ales favoritele. Pe cine a eliminat, de această dată, Andi Constantin

Burlacul Andi Constantin și-a ales favoritele alături de care va continua show-ul care se difuzează pe Antena 1. Una dintre concurente a fost nevoită să părăsească emisiunea dat fiind că nu a primit trandafirul salvator.

Burlacul, Andi Constantin, a mai eliminat o concurentă în episodul din 15 aprilie, al show-ului difuzat de Antena 1. La finalul Ceremoniei Trandafirului o altă concurentă a fost nevoită să părăsească această emisiune. Alegerea i-a aparținut protagonistului, care și-a ales cu grijă cuvintele pentru a nu supăra pe nimeni.

„Cea care nu va primi trandafirul în această seară este pe un drum care mie nu îmi aparține. Să înceapă ceremonia”, a spus Andi Constantin imediat ce a ajuns în fața fetelor, pregătind noua eliminare.

Ceremonia Trandafirului, în urma căreia una dintre concurente a fost eliminată, a început cu împărțirea florilor către fetele alese să continue show-ul alături de Andi Constantin. Prima care a primit trandafirul salvator a fost Simona. După ea, rând pe rând, au urmat Alexandra Mucea, Oana, Cristina și Angela. Apoi, Burlacul a împărțit florile salvatoare celorlalte fete, Ana, Malinka, Dominique. Aceasta din urmă nu s-a jenat să-l sărute pe Andi, de față cu toate celelalte concurente care au rămas fără comentarii. Ultimul trandafir a mers la Catrina, care l-a acceptat, vizibil emoționată.

Cine a părăsit emisiunea

Pe cale de consecință, concurenta care a fost nevoită să părăsească emisiunea a fost Andreea Stoica. Andi a consolat-o precizând că a fost o tipă minunată și amuzantă. Dar…

„Andreea, ești o persoană minunată și m-am amuzat teribil în preajma ta”, i-a zis Andi.

Ulterior, la testimonial, Burlacul a povestit mai pe larg că a încercat să o descopere pe Andreea și pentru aceasta i-a acordat mai multă atenție și a avut mai multe întâlniri cu ea.

„Simt că pot să spun cum este Andreea, să schițez anumite caracteristici ale caracterului ei. Cred că am avut destul timp să observ anumite lucruri la ea. Chiar i-am acordat mai mult timp, mai multe date-uri”, a mai spus Andi Constantin.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”

Printre surprizele pe care le aduce sezonul 6 al show-ului se numără şi proiectul online „Burlacul – Destăinuiri”. Acesta este difuzat în fiecare săptămână pe AntenaPlay, la finalul emisiunii de vineri seară, de la 20:30.

Andi Constantin face confesiuni despre toate momentele petrecute în cadrul edițiilor, cât și despre fetele care vor să îl cucerească. Fiecare episod este comentat împreună cu un invitat special, un prieten apropiat, care va descoperi alături de Andi cum a decurs procesul celei mai importante aventuri din viața lui.

sursa foto: Antena 1