Evenimentul Zilei > Actualitate > București. Urmărire ca în filme, după un hoț de mașini
București. Urmărire ca în filme, după un hoț de mașini

București. Urmărire ca în filme, după un hoț de mașini

Urmărire ca în filmele de acțiune, noaptea trecută, în București. Polițiștii de la Rutieră au gonit după un șofer. Nu s-a mai ținut cont de nicio regulă de circulație.

Un echipaj de la Poliția Rutieră a fost filmat în timp ce gonea după un șofer, pe trotuar, într-o zonă destul de aglomerată. Polițiștii îl urmăreau pe hoțul de mașini, după ce acesta a furat, chiar sub ochii lor o mașină. Hoțul a profitat  de faptul că un bărbat s-a dat jos din mașină și a lăsat cheile în contact. A așteptat până când proprietarul mașinii a intrat într-un magazin, s-a urcat la volan și a demarat în trombă. Imediat, șoferul a sunat la 112.

Polițiștii care au plecat în urmărire l-au descoperit rapid pe șofer, în trafic, urmând o cursă nebună pe străzile din București, deoarece hoțul refuza să oprească la semnalele oamenilor legii. De adrenalină au avut parte însă și pietonii. În imagini se vede cum un bărbat este la un pas să fie spulberat de individul care a pătruns pe trotuar, în speranța că va scăpa de polițiști. După o urmărire de câțiva kilometri, bărbatul a fost prins. Polițiștii au descoperit că era băut și, în plus, avea și permisul anulat.

Sursa: Realitatea.net