Evenimentul Zilei > Monden > Bruce Willis surprins cu papucinii-n mână. Ce credeți că făcea?
Bruce Willis surprins cu papucinii-n mână. Ce credeți că făcea?

Bruce Willis surprins cu papucinii-n mână. Ce credeți că făcea?

Bruce Willis nu a prea ieșit din casă din cauza pandemiei. Iată, însă, că paparazzi au avut norocul să-l surprindă cu pantofii în mână, în Beverly Hills. Ce credeți că făcea?

Ce pantofi credeți că și-a cumpărat din Beverly Hills actorul de 65 de ani? Ei bine, eroul din „Die Hard” n-are gusturi rele și nici nu s-ar putea spune că nu e în pas cu moda.

El a schimbat o pereche de Vans uzate cu o pereche de mocasini din piele maro, ușori și comozi.  Cu cei noi s-a încălțat, pe cei vechi îi ducea în mână. Cu toate acestea, Bruce Willis s-a oprit la un aparat de cafea dintr-un alt magazin și și-a cumpărat un pahar pe care să-l svureze în mașină, la întoarcerea spre casă.

Într-o altă fotografie cu Bruce Willes se vede că acesta respectă regulile anti-covid. Actorul purta o mască pe față din material textil, cu motive pirat, o bandană la gât pe care o poate ridica peste gură și nas când intra într-o incintă, asortată cu tricoul bleumarin și blugii albaștri. Și-a accesorizat aspectul cu o șapcă de baseball clasică neagră, tocmai bună pentru soarele din septembrie.

Trebuie să remarcăm că pe deget strălucea verigheta de argint.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: