Evenimentul Zilei > Social > Un botez s-a terminat cu un măcel. Unui invitat nu i-a plăcut muzica
Un botez s-a terminat cu un măcel. Unui invitat nu i-a plăcut muzica

Un botez s-a terminat cu un măcel. Unui invitat nu i-a plăcut muzica

Un invitat căruia în cursul dimineții, la finalul unei petreceri de botez, nu i-a mai plăcut muzica, a sărit cu cuțitul la toți cei care-i ieșeau în cale.

S-a întâmplat în satul Cristești, comuna Puiești din județul Vaslui.

„Un invitat, supãrat cã muzica nu era chiar ceea ce îsi dorea, a fãcut mãcel. A pornit scandalul, iar cei care au sãrit sã-l linisteascã au fost atacati cu un cutit. Agresorul a lovit în stânga si-n dreapta, rãnind trei meseni. Este vorba despre rudele femeii care tocmai îsi botezase copilul. În panica si spaima creatã, cineva a sunat la 112 pentru a chema ambulanta si Politia, solicitând sã fie salvate cele trei victime din care tâsnea sângele. Echipa medicalã a gãsit într-adevãr la fata locului trei victime, douã dintre ele necesitând transportul la spitalul din Bârlad, iar a treia victimã, un tânãr de 24 de ani, a refuzat ajutorul medicilor”, scrie publicația vremeanoua.ro.

Invitatul care a măcelărit familia lui Gheorghiță B, Suharu, era beat când a atacat cu cuțitul. Cei trei bãrbati, unul de 35 de ani, unul de 30 de ani si unul de 24 de ani au încercat sã-l potoleascã, dar nu au reușit. După apelul la 112 la fata locului au fost directionate douã ambulante de la substatia Bârlad, apartinând SAJ Vaslui. „Am fost solicitati la orele 5:00, pe 23 iunie, în satul Cristesti, comuna Puiesti, unde se aflau trei victime înjunghiate. Doi bãrbati de 35, respectiv 30 de ani, au fost transportati la spitalul din Bârlad, cel de 30 de ani având multiple plãgi înjunghiate, iar cel de 35 de ani un TCC si câteva oase fracturate, plus o plagã înjunghiatã. Cei doi au fost transportati la CPU Bârlad, în stare stabilã, iar a treia victimã, un bãrbat de 24 de ani, a refuzat transportul la spital”, a precizat pentru vremeanoua.ro Dan Ungureanu, medicul de gardã de la SAJ Vaslui.

 

A fost sesizată Politia Bârlad. „În cauzã s-a deschis un dosar penal, în care se fac cercetãri de cãtre procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângã Tribunalul Vaslui, pentru infractiunea de tentativã la infractiunea de omor calificat”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul decuvânt al IPJ Vaslui. Deocamdatã procurorul criminalist de caz nu a putut sã dea detalii legate de cercetarea autorului infractiunii, care este în libertate pânã când, dupã audieri, se va stabili ce mãsurã legalã se va lua împotriva sa.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.