Evenimentul ZileiActualitateBombă în dosarul Caracal: Dincă poate fi eliberat! Avocații lansează alerta

Bombă în dosarul Caracal: Dincă poate fi eliberat! Avocații lansează alerta

Bombă în dosarul Caracal: Dincă poate fi eliberat! Avocații lansează alerta
Avocații implicați în cazul Caracal, Tonel Pop și Aurel moldovan, vin cu declarații incredibile referitoare la eliberarea lui Gheorghe Dincă.

Dacă dosarul Caracal nu e trimis în judecată până la finele lunii ianuarie 2020, Moldovan avertizează că Dincă poate fi pus în libertate.

„Ne-au pus la dispoziție aceste volume pentru a vedea ce cercetări au făcut cu privire la acuzațiile de trafic de persoane. Urmează să vedem dacă familia Alexandrei va veni să vadă dosarele.

Noi am cerut contra expertiză la IGPR, dar încă nu ni s-a răspuns. De când am întrat în această cauză am spus că nu sunt probe care să demonstreze crimele comise de domnul Dincă.

E vorba de administrare incorectă de probe. Dincă poate fi pus în libertate dacă organul de urmărire penală nu soluționează dosarul. Ar putea să fie liber.

DIICOT este o instituție mare în statul de drept, nu se  poate face de râs. Trebuie să trimită dosarul în judecată. Trebuie să disjungă dosarul, că dacă se trimite în judecată sub această formă e discutabilă competența.

Dincă e pus sub acuzare pentru două omoruri, dar unde e traficul de persoane”, a declarat Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Măceșanu.

De asemenea, și avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a venit cu noi declarații despre „starea” în care a ajuns dosarul Caracal.

„Sunt probe la dosar numai că nu ni se arată nouă. Problema este că nu ne-au fost arătate. Am fost trimiși la plimbare. Știți ultimele evenimente…

Nu cred că Dincă va fi pus în libertate. Eventual îl vor acuza de viol, de răpire, nu cred că îl vor lăsa în libertate”, a declarat Tonel Pop.

 

 


Accesează: