„Respingem ferm informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora doi ofițeri activi ai Serviciului de Telecomunicații Speciale au fost audiați de procurori, ca urmare a unor presupuse presiuni și intervenții la Serviciul Pașapoarte Dolj.

Niciun angajat al Serviciului de Telecomunicații Speciale nu a avut și nu are vreo implicare în eliberarea și ridicarea unor documente pentru minorul la care se face referire în unele articole de presă, lansate în cursul zilei de astăzi.

Până la acest moment, instituția noastră nu a fost sesizată oficial cu privire la eventuale suspiciuni de încălcare a legii de către angajații săi.

Totodată, menționăm că indicativul militar vehiculat în materialele de presă, lansate astăzi, nu aparține Serviciului de Telecomunicații Speciale”, precizează STS, într-un comunicat de presă.

Jurnalista Sorina Matei a publicat pe Facebook un articol în care afirmă că doi ofiţeri activi ai STS, militari, operativi, s-ar fi prezentat la Serviciul Paşapoarte Dolj şi ar fi făcut presiuni şi intervenţii pe funcţionarii publici pentru eliberarea şi ridicarea cu forţa a paşaportului micuţei Sorina, potrivit rtnews.ro