Evenimentul Zilei > Social > Bombă în cazul adopţiei Sorinei. Răspunsul STS dă totul peste cap
Bombă în cazul adopţiei Sorinei. Răspunsul STS dă totul peste cap

Bombă în cazul adopţiei Sorinei. Răspunsul STS dă totul peste cap

Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) a anunţat, miercuri, că nu a avut nicio implicare în cazul adopţiei fetiţei din Baia de Aramă. De asemenea, STS neagă într-un comunicat de presă că că ofiţeri activi ar fi fost audiaţi la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

„Respingem ferm informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora doi ofițeri activi ai Serviciului de Telecomunicații Speciale au fost audiați de procurori, ca urmare a unor presupuse presiuni și intervenții la Serviciul Pașapoarte Dolj.

Niciun angajat al Serviciului de Telecomunicații Speciale nu a avut și nu are vreo implicare în eliberarea și ridicarea unor documente pentru minorul la care se face referire în unele articole de presă, lansate în cursul zilei de astăzi.

Până la acest moment, instituția noastră nu a fost sesizată oficial cu privire la eventuale suspiciuni de încălcare a legii de către angajații săi.

Totodată, menționăm că indicativul militar vehiculat în materialele de presă, lansate astăzi, nu aparține Serviciului de Telecomunicații Speciale”, precizează STS, într-un comunicat de presă.

Jurnalista Sorina Matei a publicat pe Facebook un articol în care afirmă că doi ofiţeri activi ai STS, militari, operativi, s-ar fi prezentat la Serviciul Paşapoarte Dolj şi ar fi făcut presiuni şi intervenţii pe funcţionarii publici pentru eliberarea şi ridicarea cu forţa a paşaportului micuţei Sorina, potrivit rtnews.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.