Frumoasa blondă s-a despărțit după Paște de Alex Bodi, dar nu a lăsat tristețea să o cuprindă. Fotbalistul-karateka i-a ținut companie Biancăi Drăgușanu la NUBA, până la 3 dimineața! Au dansat, au băut șampanie și s-au distrat, scrie Cancan.

Sărbătorile pascale s-au terminat cum nu se putea mai rău pentru cuplul Bianca Drăgușanu & Alex Bodi. La scurt timp după ce au petrecut câteva zile superbe, la Madrid, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Cei doi au fost protagoniștii unui nou moment tensionat care a culminat, inevitabil, cu destrămarea relației.

„S-au certat destul de tare la Madrid, iar Bianca a decis să pună punct relației și s-a întors singură în România”, ne-a declarat, în urmă cu o săptămână, o persoană din anturajul vedetei.

Vedeta s-a anturat cu două prietene și a făcut un adevărat show în local. De cum a intrat, Bianca Drăgușanu a început un dans înnebunitor, iar toți cei prezenți în club au fixat-o cu privirile. Era și normal.

La un moment dat, prezent și el în local, fotbalistul-karateka a intrat în vorbă cu Bianca. Au dansat împreună, iar blondina a făcut și un scurt filmuleț cu telefonul mobil. Ambii au fost cu zâmbetul pe buze și dornici de distracție.

Însă mare parte din timp au preferat să stea la o masă. Unde au discutat, la un pahar cu șampanie, până aproape de 3 dimineața, când fosta iubită a lui Alex Bodi a ales să se retragă acasă, pentru binemeritata odihnă.

Întrebată dacă între ea și fotbalistul-karateka a început o idilă, Bianca Drăgușanu ne-a declarat scurt: “Suntem doar prieteni!”.

De partea cealaltă, ex-atacantul a rămas la NUBA, unde a continuat să se distreze, pe ringul de dans, alături de o brunetă.

Te-ar putea interesa și: