Incidentul s-a produs la kilometrul 24, pe raza localității Bolintin Deal, județul Giurgiu, în jurul orei  7 dimineața.  Din primele date transmise de pompierii ISU Giurgiu, trailerul care transporta cele trei mașini a luat foc.

Incendiul a pornit de la compartimentul motor al trailerului (cauza probabilă: scurtcircuit electric), fiind distruse atât cabina acestuia cât şi una dintre maşinile transportate. Din fericire nu s-au inregistrat victime, ci doar pagube materiale. Circulaţia în acest moment se desfaşoară în condiţii normale, fără probleme”, au declarant pompierii ajunși la fața locului.

Inspectoratul General al Poliției Române, a transmis prin Centrul INFOTRAFIC că „pe sensul către Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 23, în zona localităţii Bolintin-Deal (judeţul Giurgiu), un trailer care transporta autovehicule a luat foc în timpul deplasării. Nu sunt înregistrate victime. La faţa locului sunt prezente echipaje SMURD şi de poliţie. Circulaţia se desfăşoară la această oră pe banda numărul doi, dirijat. Traficul se va întrerupe pentru puţin timp în momentul în care pompierii vor acţiona pentru lichidarea incendiului.”
 
 

 

Te-ar putea interesa și: