Blasfemie. Cu cine au ajuns interlopii să îl compare pe Emi Pian. E strigător la cer

Blasfemie. Cu cine au ajuns interlopii să îl compare pe Emi Pian. E strigător la cer

Familia și prietenii lui Emi Pian s-au strâns la mormântul acestuia și au organizat, la parastasul de 60 de zile, o adevărată petrecere în cinstea fostului șef al Clanului Duduianu. Cei prezenți s-au întrecut în laude comparații, care mai de care.

 

Emi Pian a fost ucis de un membru al unui clan rival, iar acum mormântul său a fost transformat într-un adevărat altar. Parastasul de 60 de zile s-a transformat într-o adevărată petrecere, cu muzica lui Florin Salam răsunând peste mormintele din cimitir și cu discursuri elogioase la adresa șefului Clanului Duduianu.

Unul dintre finii lui Emi Pian l-a portretizat pe nașul său ca un om extrem de iubit și de o bunătate ieșită din comun.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Vă rog eu din suflet, care vreți să ne trimiteți mesaje frumoase, a fost un om foarte bun. Să intre tot mapamondul, toate țările, toți care l-au iubit pe Emi Pian cu adevărat, să intre toate țările. Puțin mai tare muzica! Când am făcut mesaj cu nașul meu pe care-l iubesc din suflet, la 3 noaptea a intrat America, Anglia, Franța, Germania, Spania, Austria... orice fel de țară a intrat și a dat mesaje lui Emi de iubire că era un om foarte bun", a spus finul lui Emi Pian.

„L-a iubit de Dumnezeu ca pe copilul lui, ca pe Iisus Christos”

Bărbatul a continuat într-un mod șocant, comparându-l pe Emi Pian cu Iisus Christos: „Dumnezeu ne face în așa fel să ne iubim și dușmanul... Așa făcea omul ăsta. Ca Iisus Christos, împăca pe toată lumea. Nu-i plăcea bătăi, nu-i plăcea scandal, iubea pe toată lumea. Acest om mânca la masă cu oricine. Vă rog din suflet, dați distribuiri și intrați cât mai mulți. Acest om a fost iubit de Dumnezeu și Dumnezeu ni l-a luat! Nu ni l-a luat nimeni decât Dumnezeu, El a vrut așa! L-a iubit de Dumnezeu ca pe copilul lui, ca pe Iisus Christos.

Acest om era iubit de Dumnezeu cum era iubit de populație. În primul rând, dacă nu era pandemia, vă spun sigur că era peste 100.000 de persoane, mii și mii care veneau să-l vadă. Omul ăsta a fost prea iubit și le mulțumim. Și vrem din suflet ca Poliția Română să-și facă datoria, cine l-a omorât. Acest om nu trebuia să moară. L-am iubit din suflet și îl iubim din suflet. Numai Dumnezeu de sus, din ceruri, face ca omul ăsta să te rogi la El, să-ți ajute, Bunul Dumnezeu".

„Sufletul a plecat la Dumnezeu”

„Vă rog din suflet, suntem oameni buni nu suntem oameni răi. Acest om a iubit pe toată lumea, acest om a făcut bine la toată lumea. Mulți care nu-l cunosc, au mințit. Emi era un om foarte milos. Emi, de cine auzea că nu are mâncare, băga mâna în buzunar și dea la toată lumea, la toți amărâții. Și la șmecheri de șmecheri a dat bani. I-a ajutat pe toți. Emi își lăsa loc de bună-ziua pentru toată lumea. Ajuta pe toată lumea, fie bărbat, fie femeie... Emi nu vrea nimic de la nimeni, Emi vrea iubire, vrea ca lumea să fie bună, să nu mai fie perversă, să le ia mințile banii! Nu mai găsim om ca ăsta niciodată. Doar Dumnezeu de sus să-l învie cum l-a înviat pe fiu-său, pe Iisus Christos și l-a urcat la Cer. Acest om, trupul a rămas jos iar sufletul lui a plecat la Dumnezeu!", a încheiat finul lui Emi Pian, potrivit RomâniaTV.