Evenimentul Zilei > Monden > Florin Salam este blocat de spaimă. Manelistul se teme să mai cânte la petreceri
Florin Salam este blocat de spaimă. Manelistul se teme să mai cânte la petreceri

Florin Salam este blocat de spaimă. Manelistul se teme să mai cânte la petreceri

Manelistul Florin Salam duce un război de uzură și își face griji pentru integritatea sa fizică. În ultima perioadă, acesta a intrat în niște conflicte care îi provoacă ceva coșmaruri.

Problemele lui Florin Salam par să nu se mai termine. Manelistul și-a îngropat fratele, pe Ion Stoian, decedat după ce s-a infectat cu coronavirus, iar în ultima perioadă trebuie să gestioneze un conflict pe care îl are cu membrii clanului Duduianu.

Cariera profesională a cântărețului este blocată în acest moment, pentru că Salam se teme de răzbunarea interlopilor. El ar fi trebuit să cânte la o petrecere, fusese plătit în avans de organizatori, dar a decis să restituie banii.

El le-a explicat „angajatorilor” că nu poate să se desfășoare, pentru că este urmărit de cei din clanul Duduienilor și ar apărea mari probleme dacă ar veni să cânte.

Sunt supărați pentru că au fost reclamați la poliție

Florin Salam le-a explicat celor care l-au plătit să cânte că are niște probleme. Mai exact, că a fost amenințat de niște interlopi că vor veni peste el, dacă cântă la petrecere, și vor face dezastru. A decis să nu îi pună în pericol pe cei de la paranghelie și să nu se expună, așa că a trimis banii înapoi din arvuna pe care o încasase. Din ce am înțeles, e vorba de câțiva asociați de-ai Duduienilor, sunt supărați că Florin Salam i-a turnat la Poliție pentru că l-au șantajat și acum sunt deciși să se răzbune, să nu îl mai lase să cânte pe niciunde”, a declarat o sursă pentru wowbiz.ro.


Florin Salam credea că scapă şi nu se va afla niciodată. Cineva l-a turnat, totuşi!

Ce s-a ales de Florin Salam? Nimeni nu l-ar fi văzut pe rege în ipostaza asta


Sursa citată a mai aflat de la persoana respectivă că „I-au cerut taxă de protecție. Florin Salam a decis, atunci, să renunțe, probabil că nu va cânta o perioadă prin București sau prin apropiere. Oricum, el avea destul de multe evenimente și prin străinătate, așa că se va axa pe cântările de afară, o perioadă, până se vor liniști apele pe aici”