Evenimentul Zilei > Monden > Un celebru manelist român încalcă regulile de circulație cu amanta în mașină!
Un celebru manelist român încalcă regulile de circulație cu amanta în mașină!

Un celebru manelist român încalcă regulile de circulație cu amanta în mașină!

Adrian Minune și amanta sa nu se sfiesc să se plimbe la braț pe stradă, în văzul lumii.

Deși este însurat și are copii, Adrian Minune  se afișează fără probleme cu prietena sa.

La plimbare cu amanta

Adrian Minune nu se ascunde atunci când se plimbă cu amanta. Celebrul manelist și amanta lui brunetă, la care nu vrea să renunțe, au ieșit să se destindă la un restaurant. Cei doi îndrăgostiți s-au urcat în mașina luxoasă a celebrului manelist Adi Minune, plecând spre locația dorită. Deoarece era grăbit sau îi era foame, Adrian Minune nu s-a sinchisit de lege, preferând să nu respecte legile de circulație.

Astfel, cei doi amorezi au fost surprinși când Adi Minune a întors mașina pe bandă continuă, pentru ca manelistul să își poată parca bolidul de lux. Atunci când au coborât din mașină, cei doi au fost imediat observați de trecători deoarece erau îmbrăcați extravagant. Adi Minune a decis să mai facă o schimbare, și anume și-a făcut o tunsoare modernă.

De la actorie la manele

Adrian Minune a debutat la vârsta de 22 de ani ca actor. Toți îl știu acum ca regele manelelor. Dar în 1997,  când avea 22 de ani, solistul a jucat în filmul ”Gadjo Dilo”. Minune s-a jucat cumva pe sine, pentru că a avut un rol de lăutar.

Au trecut mai bine de 21 de ani de la filmările peliculei Gadjo Dilo / Străinul nebun, regizată de Tony Gatlif,  în care au debutat atât actriţa Rona Hartner, cât şi celebrul interpret de manele Adrian Minune. Acțiunea filmului se petrece într-un sat de ţigani din România anilor 1997.

De la restaurant, la plimbare

Adi Minune și amanta sa au intrat în restaurant și au mâncat preparatele comandate. După terminarea mesei, cei doi au ieșit însoțiți din restaurant de un prieten, cu care s-au urcat în bolidul de lux. Adi Minune și amanta sa s-au despărțit la un moment dat de prietenul cu care au ieșit din restaurant, amicul pupându-l pe manelist după ce a coborât din mașină. Adi Minune și amanta lui s-au urcat în mașină și au plecat către o nouă destinație, potrivit spynews.ro. 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: