Evenimentul Zilei > Justitie > Vine răzbunarea. Se reface clanul Duduianu. Întoarcerea lui „El Capo”
Vine răzbunarea. Se reface clanul Duduianu. Întoarcerea lui „El Capo”

Vine răzbunarea. Se reface clanul Duduianu. Întoarcerea lui „El Capo”

Adevăratul lider al clanului, Nicolae Duduianu, va afla dacă se va întoarce, astăzi, acasă.  Decizie aparține instanței  care se va pronunța pe cererea sa de eliberare condiţionată, după ce comisia din Administraţia Naţională a Penitenciarelor a dat aviz favorabil.

În cererea de eliberare, Nicolae Duduianu a invocat şi probleme de sănătate grave pe care le-ar fi avut încă din momentul încarcerării şi s-ar fi agravat pe parcursul perioadei în care s-a aflat în închisoare. Astăzi se decide dacă se va întoarce acasă.

Din spatele gratiilor, Nicolae Duduianu a pus la cale un plan de răzbunare după ce fiul său, Emi Pian, a fost ucis. Totul ar fi plănuit în cel mai mic detaliu.

Nicolae Duduianu vrea cu orice preţ să răzbune moartea fiului său. Astfel, la priveghi, interlopii ar fi decis că seniorul să rezolve cazul din puşcărie. Din câte se pare, adevăratul lider al Duduienilor ar intenţiona să-i „execute” pe cei din clanul Rinu în următoarea perioadă. În familia răposatului Emi Pian s-ar fi discutat de angajarea a 5-6 „băieţi” care să rezolve „treaba murdară”, iar ulterior seniorul să-şi asume faptele.

Răzbunarea

„Nicolae Duduianu vrea cu orice preţ răzbunare. Vrea ca ucigaşul fiului său să fie executat în perioada următoare. El vrea să-şi asume toate faptele, pentru că e la puşcărie, e bătrân şi n-ar mai avea mult de dus”, au declarat surse din anturajul clanului pentru Cancan.

Nicolae Duduianu s-ar afla internat la Spitalul Penitenciar Jilava, acolo unde a fost dus de urgenţă în urma unui infarct, suferit după ce a aflat de moartea fulgerătoare a fiului său. Din câte se pare, capul Duduienilor n-ar fi într-o stare de sănătate prea bună, scrie RomâniaTV.

Fostul lider al Duduienilor a fost arestat și judecat pentru tentativă de omor, după ce a vrut să dea cu mașina peste un pieton, în Capitală. Dovezile video și mărturiile martorilor i-au adus lui Nicolae Duduianu nu mai puțin de cinci ani de închisoare. Ajuns la 77 de ani, se pare că în închisoare s-a purtat exemplar, astfel că la comisia de evaluare acesta ar fi primit aviz pozitiv.