Evenimentul Zilei > Actualitate > Liviu Dragnea, în stare de șoc! Logodnica i-a dat vestea. Dezvăluiri din penitenciar
Liviu Dragnea, în stare de șoc! Logodnica i-a dat vestea. Dezvăluiri din penitenciar

Liviu Dragnea, în stare de șoc! Logodnica i-a dat vestea. Dezvăluiri din penitenciar

Închis la Penitenciarul Rahova, fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a aflat de la logodnica lui vești care l-au dat peste cap

Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, a infirmat zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată cu fostul lider al PSD, încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Pe de altă parte, Irina Tănase acuză conducerea Penitenciarului Rahova că refuză să aplice o decizie a instanței ce prevede ca fostul lider al PSD poate fi trimis la muncă.

Prin intermediul avocaților, Liviu Dragnea a apelat la Avocatul Poporului, Renate Weber, iar Irina Tănase susține că șefii penitenciarului se tem să aplice decizia judecătorilor.

Despre faptul că ar fi însărcinată, Irina Tănase a infirmat acest lucru.

„Dacă este să ne luăm după ce au scris ziarele, am fost însărcinată de 5-6 ori în ultimii ani. Nu sunt însărcinată și nu este în planurile noastre. Important este ca el să vină acasă. Apoi, dacă vom avea și un copil, este bine”, a declarat Irina Tănase la Realitatea PLUS.

Despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase a spus că s-a agravat, din cauza izolării.

„Se simte rău din cauza problemelor de sănătate și a izolării de 23 de ore din 24. Are o hernie lombară și una cervicală, de care se știe de dinainte de condamnare. Aceste probleme de sănătate s-au agravat foarte tare în ultimele trei luni. A fost retras de la muncă și stă 23 de ore în cameră. Doar o oră iese la plimbare. Noi ne-am adresat unor instituții pentru a soluționa. Există două mari probleme: dreptul la muncă și la sănătate. Ne-am adresat instanței pentru dreptul de muncă”, a mai precizat Irina Tănase.

Logodnica fostului lider al PSD susține că Liviu Dragnea a câștigat procesul pentru obținerea dreptului la muncă „dar de două săptămâni nu s-a aplicat decizia instanței”.

„Am făcut o sesizare și la Avocatul Poporului. Erau încălcate niște drepturi. Au emis o serie de recomandări spre ANP (Administrația Națională a Penitenciarelor n.a.) pentru a îndrepta aceste reguli. Eu cred că presiunile care se fac asupra celor din penitenciar sunt mari pentru a nu i se acorda lui Liviu Dragnea drepturile lui. Până și un criminal, și un violator are anumite drepturi și i se respectă. Nu știu dacă mai sunt pârghii, dar nu voi renunța”, a mai spus logodnica lui Dragnea.