Ca s-o facă geloasă pe Vulpiță și să se răzbune pentru apariția filmărilor deocheate în care a apărut aceasta, Viorel a ieșit cu o altă femeie într-o cafenea. Este vorba de Elena, o tânără care a apărut în platoul emisiunii „Acces Direct” și care s-a declarat o admiratoare a celor doi.

Viorel a acceptat să iasă cu Elena, la cafenea, iar lucrurile au evoluat cu rapiditate între cei doi. În mașină, în drum spre local, ei s-au ținut de mână, ca doi îndrăgostiți și chiar s-au fotografiat.

Iar asta nu a fost tot.

Partea interesantă s-a desfășurat în local, când Viorel nu s-a mai putut abține și a îmbrățișat-o drăgăstos, pe Elena, ca și cum ar fi fost îndrăgostiți. Mai mult, el a mângâiat-o chiar pe sâni, iar femeii nu a dat semne că i-ar displace acest lucru ci, dimpotrivă, a dat impresia că-i încurajează gesturile îndrăznețe.

Imaginile cu cei doi îmbrățișați au fost difuzate în emisiunea „Acces direct”, iar acest lucru a iritat-o foarte tare pe Viorica Stegaru- Vulpița, care a răbufnit la adresa Elenei care a fost prezentă în platou. Aceasta a venit în emisiune cu un tort pe care l-a oferit lui Viorel cu prilejul zilei de naștere a acestuia.

Cu ochii în lacrimi, Vulpița a izbucnit, în momentul în care Viorel a spus că ar dori să meargă cu Elena acasă la părinții săi, la Blăgești, și că a obținut acceptul mamei sale pentru aceasta.

„Viorel să aleagă, că a zis mama lui că pe Elena o primește acasă, pe mine nu mă mai primește. Viorele, rămâi cu ea! Nu, nu îl iau, tortul ăsta. Poate îl mănânci cu totul. De la mine nu a primit cadou, dar de la altele văd că primește. Acum îi iei apărarea”, a spus Vulpița, cu ochii în lacrimi.

Apoi s-a adresat Elenei, care a ținut să-i replice că nu dorește să-i ia bărbatul și că își dorește doar prietenia acestuia.

„Poți să te speli pe cap cu el. Luați-vă, băi, împreună! Vă stă bine!”, a zis Veronica.

În urmă cu câteva zile, în spațiul public, a apărut un filmuleț în care Veronica Stegaru apare împreună cu un alt bărbat, în timpul unei partide amoroase.

 

Vulpița, din păcat a ajuns sub sutană. Acum, cu sufletul curat…

Drama prin care trece Anca Pandrea la 74 de ani. Ce o doare cel mai tare