Biscuiți fragezi cu mere. Rețetă rapidă și ieftină

Biscuiți fragezi cu mere. Rețetă rapidă și ieftină

Daca doriți ceva dulce încercați să pregătiți această rețetă inedită. Se prepara într-adevăr foarte repede biscuiții cu mere, care au textură densă ca de turtă dulce, dar cu gust de prăjitură frageda cu mere.

Biscuiții fragezi cu mere sunt perfecți şi pentru cei care ţin post, dar şi ca gustare lângă o ceașca de ceai sau cafea. Biscuiții cu mere pot fi adaptați după gustul fiecăruia, puteti pune în aluat o linguriță de esență de vanilie sau rom, coajă rasă de lămâie sau portocală.

Daca merele sunt acrișoare puteți creşte cantitatea de zahar indicată, iar dacă aveți mere dulci puteți scădea cantitatea cu 30 g şi nu folosiți nici zaharul tos pentru tapetare. Puteți înlocui zahărul tos cu zahăr brun sau zahăr de cocos iş vor fi chiar mai aspectuoși.

De asemenea, merele sunt fructele care pot fi consumate în orice anotimp al anului, nu doar toamna atunci când facem acele plăcinte cu mere. Astăzi că recomandăm o nouă rețetă de biscuiți cu mere foarte simplă, gustoasă pe care o veţi repeta cu siguranță.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ingredientele necesare pentru biscuiți cu mere

Din cantitățile prezentate mai jos pot ieşi până la 26 biscuiți cu mere, în funcţie de mărimea pe care o alegeţi. Pentru a prepara delicioasa rețetă de biscuiți cu mere, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

-200 gr ricotta -300 gr faină -200 gr unt -1 lingură zahăr -1 linguriță praf de copt -200 g zahăr -1 linguriță scorțișoară -1 ou -3 mere

Cum faci biscuiți cu mere? O nouă rețetă deosebită, gustoasă și de care ar trebui să profităm în orice sezon al anului

Sursa foto: ea.md.

Cum se prepară rețeta de biscuiți cu mere

Modul de preparare al biscuiților cu mere nu este complicat. Într-un castron amestecați ricotta, făina, untul, zahărul și drojdia. Frământăm aluatul cu mâinile și formăm o masă omogenă.

Se lasă conținutul la frigider timp de 30 de minute. Între timp, amestecați zahărul, scorțișoara și merele. Întindeți aluatul și formați discuri, ungeți cu un ou. Umplute cu mere se închid și se dau prin amestecul cu scorțișoară. Coaceți la 356°F (180°) timp de 30-40 de minute.

Puteți să-i păstrați într-o cutie etanș sau în borcane ori caserole de sticlă pentru o perioada de trei sau chiar patru zile. Se păstrează proaspeţi şi devin chiar mai fragezi a doua zi.