Evenimentul Zilei > Monden > Billie Eilish și-a enervat rău fanii. Clipul de un milion de vizualizări în care își bate joc de asiatici. VIDEO
Billie Eilish și-a enervat rău fanii. Clipul de un milion de vizualizări în care își bate joc de asiatici. VIDEO

Billie Eilish și-a enervat rău fanii. Clipul de un milion de vizualizări în care își bate joc de asiatici. VIDEO

Billie Eilish și-a dezamăgit fanii, după ce a postat un clip cu tentă rasistă.

Unele voci susțin că Billie Eilish, cântăreața în vârstă de 19 ani, este o cauză pierdută. Ea a ajuns în atenția publicului, după ce a imitat mai multe accente ale diferitelor comunități etnice și ar fi atacat asiaticii. Un utilizator de pe rețeaua de socializare TikTok a postat un videoclip, luni, pe platformă și acesta a strâns aproape un milion de vizualizări la momentul redactării acestui articol.

Autenticitatea videoclipului nu a fost confirmată de autorități, momentan, însă hashtag-ul aferent clipului postat, anume #billieeilishcancelled, confirmă că o parte din audiența câștigătoarei premiului Grammy este revoltată de atitudinea sa considerată batjocoritoare.

Billie Eilish, încurajată chair de fratele său

Un alt videoclip care a ajuns viral îl surprinde pe fratele cântăreței încurajând-o să cânte cu un „bla-accent”.

Manifestările cântăreței Billie Eilish demonstrează, concret, atitudinea sa batjocoritoare la adresa asiaticilor, susțin unii dintre utilizatori.

Clipul care a ajuns viral a stârnit nemulțumiri printre mulți dintre fanii vedetei, susține presa internațională.

@lcxvy

Reply to @.lisqvz #billieeilish #billieeilishcancelled lol

♬ original sound – lena :]

Fanii au rămas dezamăgiți

“Aw, chiar are nevoie să vorbească despre subiectul ăsta”, a spus unul dintre utilizatori, probabil compătimind-o pe artistă.

“Nici nu sunt șocat că Billie Eilish e rasistă”, s-a exprimat un alt utilizator, care a distribuit mai departe clipul în care cântăreața este surprinsă imitând, în mod umilitor, accentul asiaticilor.

“Billie a demonstrat că nu-i suportă pe asiatici de mai multe ori, dar toată lumea a ignorat asta”, a afirmat o persoană.

Unii dintre fanii vedetei i-au luat apărarea, susținând că Billie avea doar 14 ani la momentul în care a imitat accentul asiaticilor, atitudine care a stârnit mult contre pe tema rasismului vedetei.

“Sunteți prea sensibili, avea doar 14 ani pe atunci, nu se mai comportă așa în prezent și știm cu toții asta, dar ne place să săpăm după lucruri irelevante”, a spus unul dintre fanii cântăreței.

“PA, NU MAI REZIST, AVEA EFECTIV DOAR 14 ANI, TRECEȚI PESTE”, a scris un alt admirator.

Alți fani condamnă și clipurile în care vedeta ar fi imitat persoanele cu sindromul Tourette, însă chiar Billie Eilish a confirmat că inclusiv ea suferă de această condiție medicală. Ticurile sale nu sunt, însă, verbale, ci fizice. Pe de altă parte, unele voci susțin că imaginile postate au fost scoase din context, conform nypost.com.