Una dintre cele mai bizare povești din vasta istorie a muzicii s-a țesut în jurul unei trupe care a avut un succes uriaș, deși meteoric. A fost o mostră de impostură nemaipomenită la nivel înalt, iar tevatura creată s-a lăsat cu procese grele.

Frank Farian a fost un producător muzical care a gustat succesul în doze mari. Germanul a reușit să dea viață unor trupe ce au reușit să ajungă în vârful topurilor. Prima și cea mai cunoscută a fost Boney M, cocoțată pe val în a doua jumătate a anilor ‘70.

Apoi, Frank a lovit din nou piața internațională. Noul proiect se numea Milli Vanilli și debutase în 1988. Componenții formației, Fabrice Morvan și Robert Pilatus au devenit în scurt timp idolul adolescentelor, care fredonau peste tot piesa ce dăduse numele primului album: „Girl You Know It’s True”.

Pentru o scurtă perioadă, Fabrice și Robert au simțit ce înseamnă să fii o vedetă veritabilă. Concerte, bani, avioane de lux, dineuri, fani în delir și premii. Viața era frumoasă și viitorul promițător pentru cei doi băieți care până atunci lucraseră ca manechini.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE