Evenimentul Zilei > Monden > Ea este „Femeia Anului 2019″. Surpriză uriașă: „A tulburat industria divertismenului”
Ea este „Femeia Anului 2019″. Surpriză uriașă: „A tulburat industria divertismenului”

Ea este „Femeia Anului 2019″. Surpriză uriașă: „A tulburat industria divertismenului”

Distincția „Femeia Anului" ne duce inevitabil cu gândul la o persoană publică în primul rând la o experiențp profesională bogată, deci la o femeie care care din punct de vedere al vârstei, este considerată matură. În acest an, regula nu se respectă, pentru că marele premiu îl va primi o copilă în vârstă de doar 17 ani. 

Femeia Anului 2019″ este minoră. Billie Eilish este cea care va primi titlul de „Femeia Anului 2019″, din partea revistei Billboard. Decernarea distincției va avea loc la evenimentul Women in Music, care va avea loc pe data de 12 decembrie.

„Billie a tulburat industria divertismentului prin muzica ei şi prin platformele social media, cu impact de neşters asupra spiritului cultural al epocii. Abilitatea ei de a vorbi generaţiei Z, de a-i face pe adolescenţi şi tineri să se simtă acceptaţi în societatea de astăzi i-a permis rapid lui Eilish să ajungă în vârful topurilor”, a declarat directorul editorial Hannah Karp despre Billie Eilish, „Femeia Anului” în domeniul muzical.

Billie Eilish, premieră în istoria Billboard

Billie Eilish este cea mai tânără artistă desemnată Femeia Anului de revista Billboard. De-a lungul timpului Madonna (2016), Lady Gaga (2015) și Taylor Swift (2011, 2014) au primit mare premiu.

La evenimentul din 12 decembrie vor mai fi premiate Taylor Swift – Femeia Deceniului, Alanis Morissette și Nicki Minaj.