Biletele CFR pe ruta București Nord-Aeroport Henri Coandă pot fi cumpărate prin SMS

Biletele CFR pe ruta București Nord-Aeroport Henri Coandă pot fi cumpărate prin SMS Tren CFR. Sursa foto:

Călătorii își vor putea cumpăra bilete CFR mult mai simplu. Pasagerii care circulă spre sau dinspre Aeroportul Otopeni își vor putea plăti călătoriile printr-un SMS, la numărul de telefin 7458

Bilete CFR achiziționate prin SMS, noul serviciu pe care operatorul național de transporturi feroviare îl pune la dispoziție, călătorilor care circulă pe ruta București Nord-Aeroport Henri Coandă și retur.

Bilete CFR plătite prin SMS

La ora actuală se pot achiziționa bilete CFR prin intermediul aplicației 24 Pay de la ghișeele din Gara București Nord și Aeroportul Henri Coandă, online sau cu ajutorul aplicației CFR Călători bilete online. În linii mari, sistemul este indetic cu cel care rulează ceva de ani buni în autobuzele STB din Capitală.

Prin urmare, pasgerii își vor putea cumpăra bilete CFR prin expedierea unui mesaj la numărul de telefon 7458. Expeditorul va trimite litera B la 7458 în cazul în care dorește achiziționarea unui titlu de călătorie spre Gara de Nord, sau va trimite litera „O” la același număr 7458 pentru un bilet spre spre Aeroportul Henri Coandă.

Ne puteți urmări și pe Google News
Bilete CFR cumpărate prin SMS

Sursa foto: Arhiva EvZ

O călătorie spre și dinspre Aeroport  poate fi achiziționată cu 1,2 euro

Pasagerii vor plăti 1,2 euro+TVA pentru orice direcție. Odată transmis mesajul, clienții vor primi în mod automat un un link, iar accesarea acestuia va rula codul QR necesar pentru validarea de către controlor a biletelor CFR. Prin tranmisiterea unui mesaj se cumpără un singur titlu de călătorie.

Dacă ați ales această metodă de a vă cumpăra bilete trebuie să știți că sunteți obligați să prezentați mesajul SMS și condul QR pentru verificarea perioadei de valailitate și a statusului.

Bilete CFR achiziționate prin SMS

Sursa foto: Arhiva EvZ

Bilete CFR cumpărate prin aplicația operatorului de transporturi feroviare

„Recomandăm tuturor pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei, să se asigure că au bilet valid corespunzător rangului de tren și zonei kilometrice pentru evitarea taxării suplimentare în tren conform reglementărilor în vigoare”, transmite operatorul feroviar de stat.

De asemnea, bilete mai pot fi achiziționate de la tonomatele din gara sau direct de pe siteul cfrcalatori.ro, după ce în prealabil vă creați un cont.