Evenimentul Zilei > EVZ Special > Bianca Drăgușanu, martor în dosarul Alex Bodi. Starleta nu are voie să ia legătura cu fostul soț
Bianca Drăgușanu, martor în dosarul Alex Bodi. Starleta nu are voie să ia legătura cu fostul soț

Bianca Drăgușanu, martor în dosarul Alex Bodi. Starleta nu are voie să ia legătura cu fostul soț

Bianca Drăgușanu este martor în dosarul în care este anchetat fostul soț, Alex Bodi și, conform procedurilor legale nu mai are voie să intre în legătură cu acesta.

Bianca Drăgușanu este martor în dosarul fostului soț, Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a fost audiată ca martor, la DIICOT Craiova, în dosarul fostului ei soț, Alex Bodi. Acesta este anchetat pentru proxenetism și trafic de persoane. Joi, starleta a fost convocată de procurtorii DIICOT pentru a da mai multe detalii despre activitatea fostului ei soț. Bianca Drăgușanu s-a dichisit pentru întâlnirea cu oamenii legii și a postat imagini de pe drum, în mașină, ascultând melodii de dragoste, conform Rețete și Vedete.

Ea a ieșit de la întrevederea cu procurorii DIICOT în jurul orei 16.00. Bianca Drăgușanu a urcat într-o Dacia Duster cu geamuri fumurii.

Bianca Drăgușanu ținută departe de fostul soț

Audierea Biancăi Drăgușanu vine la scurtă vreme după ce a făcut publice imagini și detalii din timpul mariajului său cu Alex Bodi. Ea a povestit că a fost agresată, în mai multe rânduri de fostul soț. Bianca Drăgușanu a dat detalii șocante despre viața cu Alex Bodi. Starleta a povestit că a fost bătută de controversatul afacerist în perioada cât au fost împreună.

În urma declanșării anchetei, afaceristului i-a fost interzis să ia legătura cu persoanele vătămate, implicate în anchetă. Acum, lucrurile par să se complice și mai mult, dat fiind că Bianca Drăgușanu este martor. La fel ca și în cazul celorlalte femei implicate, părți vătămate sau martore, lui Alex Bodi îi este  interzis să mai ia legătura cu Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, martor în dosarul Alex Bodi

Alex Bodi a fost pus sub acuzare în urmă cu aproximativ trei luni. El a fost ridicat de poliție din locuința sa și a fost pus în arest. Cu puțin timp înainte de sărbătorile de iarnă, judecătorii Tribunalului Dolj i-au preschimbat arestul preventiv cu arest la domiciliu.

În prezent, Alex Bodi se află în arest la domiciliu, unde i s-a alăturat și noua logodnică, Daria Radionova.

În urmă cu o săptămână, instanța din Craiova au respins cererea de plasare sub control judiciar, pe care avocații săi au depus-o.

Drept urmare, Alex Bodi va trebui să-și petreacă și următoarea perioadă în perimetrul reședinței sale din Tunari.