Relația agitată pe care Bianca Drăgușanu o are cu iubitul ei, Alex Bodi, pare fără sfârșit. Recent a avut loc un episod violent care a lăsat urme la propriu asupra fostei vedete TV. Însă, ea a decis să rămână alături de partenerul ei și să cosmetizeze urmările conflictului de proporții. A doua zi după incident, Bianca a postat o imagine pe rețelele de socializare, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, conform cancan.ro.

„Bianca dragă, te înțeleg perfect prin ce treci, toată lumea își dă cu părerea, dar nimeni nu știe exact ce e în sufletul tău. Nu există iubire adevărată fără suferință. Iar eu știu prea bine ce e iubirea adevărată, dar și suferința….offff…dacă n-ar exista gelozia asta …ar fi prea bine și prea frumos….ai grijă de tine Bianca”, a spus un internaut.

„Nu aș accepta asta niciodată”

„Femeie, tu știi ce înseamnă stima de sine? Doamne ferește, cum poți sta lângă un asemenea bărbat? Orice face o femeie în viața asta, nu are dreptul nimeni să o atingă cu un pai! Bărbatul să se lupte în sala de box! Nu aș accepta asta nicioadată!!!”, și-a dat cu părerea o altă persoană.

Au fost și „internauți” care îi reproșează Biancăi faptul că stă alături de Alex Bodi și nu decide să se despartă de bărbat. „Gata, ți-a cumpărat Alex tăcerea? Totul e OK până mâine?”, „Comandăm outfitul dacă renunți la psihopat! Amin!”,

„Măi, femeie… cum poți sta lângă unul ca ăsta? Serios, asta e ce îți dorești tu?”, „Doamne ferește, chiar a fost bătută în halul ăla?”, „Fără supărare, nu știu cu ce te are la mână, că accepți să fii sacul lui de box, indiferent cine ce zice, ești o femeie care merită respect. Doar pentru acest lucru te pot condamna”,

„Păcat de tine și de frumusețea ta că accepți așa ceva în viața ta, îți traumatizezi singură copilul dacă te vede bătută”, „Niciodată nu e târziu să o iei de la capăt în viață”, au sunat remarcile fanilor.