Evenimentul Zilei > Monden > Fiica unui legendar fotbalist român a încins rețelele de socializare. Fanii sunt în delir
Fiica unui legendar fotbalist român a încins rețelele de socializare. Fanii sunt în delir

Fiica unui legendar fotbalist român a încins rețelele de socializare. Fanii sunt în delir

Are un tată celebru și se bucură de succes pe Instagram.

Este fiica unui fotbalist uriaș al Stelei și are mare succes pe rețelele de socializare. La 20 de ani, Maria Iovan are peste 46.000 de „urmăritori” și se bucură de popularitate. Fata își încântă fanii cu pozele provocatoare, la care adună mii de likeuri și zeci de comentarii. Tânăra a făcut câteva ajustări fizice, și-a mărit buzele și a apelat la implanturi mamare și fesiere.

În urmă cu șase ani, Maria Iovan afirma că îl simpatizează pe Cristi Manea, fotbalist care era pregătit la naționala Under 19 a României chiar de tatăl său. Ulterior, Manea avea să devină cunoscut în România, după ce despre el s-a spus că a fost achiziționat de Chelsea Londra de FC Viitorul. În prezent, fundașul dreapta evoluează la CFR Cluj și a avut o experiență nefericită la FCSB.

Tatăl ei este un fost mare fotbalist al Stelei, Ștefan Iovan (39 de ani), câștigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986, după ce echipa din Ghencea a trecut în finala de la Sevilla de FC Barcelona, scor 2-0 la finalul executării loviturilor de departajare. Iovan a fost unul dintre „fundașii de fier” ai fotbalului românesc ai anilor ’80 și a cochetat și cu echipa națională.

A jucat pentru Steaua în perioada 1980 – 1991 și 1992 – 1993 și în intervalul 1993 – 1995 a îmbrăcat tricoul Rapidului. A îmbrăcat de 34 de ori tricoul primei reprezentative pentru care a marcat de 3 ori. Având o foarte bună relație cu Victor Pițurcă, a colaborat împreună cu acesta la mai multe secunde, acolo unde a fost mâna dreaptă a fostului selecționer.

Cei doi au lucrat la Steaua sau echipa națională. Ulterior, după ce „Piți” a plecat de la prima reprezentativă și Iovan a decis să continue alături de noul selecționer, Răzvan Lucescu, relația s-a răcit.

Stefan Iovan face parte dintre fostele glorii care s-au alăturat echipei CSA Steaua, proiect demarat de Armată, după izbucnirea celebrului război cu Gigi Becali.

 

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: