Evenimentul Zilei > Sport > Baza sportivă a echipei FCSB a luat foc. O persoană și-a pierdut viața în incendiul din Berceni
Baza sportivă a echipei FCSB a luat foc. O persoană și-a pierdut viața în incendiul din Berceni

Baza sportivă a echipei FCSB a luat foc. O persoană și-a pierdut viața în incendiul din Berceni

Un incendiu a cuprins complexul sportiv din Berceni al echipei FCSB. 50 de persoane au fost evacuate, una a decedat marți noaptea.

Incendiu la baza din Berceni a clubului FCSB, finanțat de Gigi Becali. Evenimentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, iar focul a izbucnit la un complex de locuințe ce se află în incinta bazei sportive. O persoană a decedat, iar alte două au avut nevoie de intervenție medicală, fără a necesita însă spitalizare. Deocamdată, pompierii nu au reușit să identifice cauzele care au dus la producerea incendiului.

Gigi Becali și-a mutat echipa în Berceni, după ce a pierdut marca Steaua și a fost nevoit să plece din Ghencea

Baza celor de la FCSB a fost construită de Gigi Becali, iar inaugurarea s-a produs în anul 2016. „Roș-albaștrii” s-au mutat aici după ce între latifundiarul din Pipera și Armată a izbucnit celebrul scandal în jurul mărcii Steaua. La baza sportivă din Berceni sunt 4 terenuri de iarbă naturală și 3 terenuri artificiale, spații de cazare pentru jucători, săli de mese, săli de sport și săli de conferință.

„Cauza incendiului e în curs de stabilire. Camerele erau stil garsonieră, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane

„Incendiul de la etajul 1 s-a desfășurat în 3 camere, pe o suprafața de aproximativ 100 mp. Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor unul fiind de terapie intensivă mobilă.

În ceea ce privește victimele, o persoană carbonizată decedată, două persoane care au solicitat prim ajutor fără transport la spital. Cauza incendiului e în curs de stabilire. Camerele erau stil garsonieră, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane până la sosirea echipajelor”. A declarat Milcă Niculae, căpitan la ISU București-Ilfov.


Florinel Coman a părăsit cantonamentul naţionalei. Jucătorul FCSB-ului, în pericol să rateze o bună bucată din play-off

Gigi Becali i-a declarat război lui Raed Arafat. Mesajul uimitor transmis de patronul FCSB

Scandalul Steaua – FCSB, la un nou nivel. Care este poziția UEFA