Însă, totul a ieșit la iveală după ce firma de pază a sesizat poliția, atunci când unul dintre agenți a văzut o înregistrare în care trei persoane îl băteau pe arădeanul de 43 de ani, după ce unul dintre agresori l-a pus la pământ cu aparat de electroșocuri. Așa au intrat pe fir oamenii legii care au descoperit că incidentul a avut loc în noaptea de 14 spre 15 aprilie. Atunci, în localul cu pricina, se aflau, la „agățat”, trei travestiți. În fapt trei tineri cu vârste între 19-22 de ani, din Arad. Bine „camuflați”, puștii erau deghizați în femei, cu ciorapi plasă, peruci și machiajul de rigoare. Așteptau clienți. Mai ales pe cei care se îmbătau.

Jefuit în contul favorurilor sexuale

Surse judiciare au dezvăluit că omul, beat fiind, a avut o mică aventură în toaleta Mallului cu un băiat deghizat în fată. În plus, ar fi rămas dator pentru serviciile sexuale prestate. Drept urmare, după ce a plecat din localul în cauză, arădeanul a fost urmărit de cei trei travestiți.

Unul dintre ei l-a pus la pământ cu un aparat de electroșocuri. Apoi, cei trei l-au buzunărit și i-au furat un portmoneu care conținea suma de 150 de lei și documente personale. Cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezențați, ieri, magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, pentru tâlhărie calificată.

 

„Fetițele” vânau bărbați însurați

Tâlhăria a avut loc în parcarea mall-ului situat pe Calea Aurel Vlaicu, în noaptea de duminică spre luni. Firma de pază a anunțat poliția că „trei femei au tâlhărit un bărbat”, ferm convinși de imaginile surprinse de camerele de luat vederi. În urmă investigațiilor efectuate de polițișți, însă, s-a stabilit că autorii infracțiunii sunt trei tineri deghizați în femei. Motivul tâlhăriei, invocat de atacatori, după ce au fost prinși și încătușați, a fost neachitarea de către victimă a unor servicii. În urma acestui eveniment, polițiști fac cercetări pentru a stabili dacă „fetițele” de la Mall au mai făcut și alte victime care, de rușine, nu au avut curajul să depună plângere, mai ales că tinerii urmăreau, în general, oameni însurați și aflați sub influența băuturilor alcoolice care se tem să îi reclame și să se facă de râs în fața nevestelor și nu numai.