Evenimentul ZileiActualitateScene incredibile la Corabia. Un bătrân, filmat în timp ce se ruga în genunchi să fie consultat

Scene incredibile la Corabia. Un bătrân, filmat în timp ce se ruga în genunchi să fie consultat

Scene incredibile la Corabia. Un bătrân, filmat în timp ce se ruga în genunchi să fie consultat
Situație revoltătoare la un spital din Corabia, județul Olt. Un bătrân a fost filmat în timp ce stătea pe holurile spitalului, în genunchi, rugându-se să fie consultat.

O situație absolut șocantă a fost semnalată la un spital din Corabia, județul Olt. Un bătrân a fost filmat în tip ce stătea pe holul spitalului, în genunchi, rugându-se să fie consultat. Imaginile au fost postate pe rețele sociale și au devenit virale imediat.

„Încep această postare, cu un gust amar ce pleacă din inimă spre gură, după o vizită de o ora în ”Spitalul” Orășenesc Corabia. Am mers la baie să îmi spăl mâinile. Suficient cât să îl văd pe el.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un bătrânel, căzut pe jos, singur în sala de așteptare. Imaginile or să spună mai mult despre el.

Eu voi spune despre ei ….

TEORETIC! V-aș fi luat toți morții în pomelnic v-aș fi jignit cu jargoanele cu care am crescut la mine în mahala, pe Constantin Brâncoveanu .Da!!!Strada aia care figurează asfaltată de ani buni pe foi.

PRACTIC, părinții mei m-au educat să mă comport frumos și să fiu eu ceea ce vreau să văd în lume. Văzând că nu îl pot ridică singură, (avea picioarele sleite de puteri, spunea că suferise în trecut și un AVC) am mers să anunț un medic.

Am anunțat o doamnă doctor respectabilă, cu părul puțin mov. Nu îi voi dezvălui identitatea, nu aș vrea că domnul Ivănuș să fie lezat în vreun fel.

Răspunsul doamnei:

-Să vină infirmierele.

S-a întors și fără urmă de umanitate a plecat. De ce doamna doctor?! Așa ne învață jurământul lui Hipocrate? Prima „doamnă”, mai calmă ce-i drept, asistentă, încerca să ajute, se uită la mine, eu la dânsa . A plecat după infirmiere și dumneaei”, se arată în postarea de pe Facebook.

Bătrân umilit într-un spital din Corabia: „Nu au mișcat un deget, pentru a ridica un suflet de jos”

„Vin infirmierele!!! Și de aici mă voi aprinde puțin. Nu iau, nu pentru că mă tem de cineva. Pur și simplu pentru că adevărații oameni nu își pătează caracterul. Două agramate, incompetente lipsite de profesionalism. „Doamnele” infirmiere nu au mișcat un deget, pentru a ridica un suflet de jos.

Nu am filmat mai mult pentru că nu credeam ce văd. Închei cu câteva remarce și întrebări .

Domnule manager, care va întrețineți din banii noștri, de ce permiteți astfel de practici ?

Doamnelor, domnișoarelor ,*****lor și domnilor faceți sistemul medical de râs. Rușine !!!

Făcând o paralelă asumată cu subiectul : Vagabonzii fac banii din risc, prostituatele fac din vitrine, iar gunoaiele din bătături în genunchi de sub birouri sau vânzare de demnitate, caracter și stimă de sine”, mai scrie în postare.


Accesează: