Bătrân șantajat de patru femei. Caz uluitor în județul Mureș.

Timp de șapte luni, un bărbat de 81 de ani, din orașul Luduș, a fost nevoit să plătească o sumă uriașă de bani unor femei, cu vîrste cuprinse între 15 și 45 ani.

Fata de 15 ani și celelalte trei femei, toate din Luduș, l-au amenințat pe bătrân cu divulgarea unor imagini compromițătoare.

Totul i s-a tras bătrânului după ce le-a primit în vizită pe una dintre femei.

Se pare că, la mijloc, ar fi vorba despre o partidă de amor, propusă de o fată, timp în care vârstnicul ludușean a fost filmat și fotografiat.

Bătrân șantajat de patru femei

Așa cum transmite Poliția Română, în perioada iulie 2020 – februarie 2021, în urma unor vizite la domiciliul bărbatului de 81 de ani, din Luduș, „una dintre persoanele bănuite ar fi realizat mai multe fotografii cu acesta, în ipostaze compromițătoare”.

Ulterior, femeile l-ar fi şantajat pe bărbat cu divulgarea imaginilor și i-ar fi solicitat diverse sume de bani.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 250.000 de lei, se precizează în comunicatul IGPR.

Două femei au fost arestate

Cele patru șantajiste au fost identificate pe 29 martie. În aceeași zi, douiă dintre ele au fost reținute, pentru 24 de ore de poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Mureș – Poliția orașului Luduș.

În cursul zilei de marți, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor două femei.

 

Cercetările în acest dosar penal de șantaj sunt efectuate de polițiștii de investigații criminale ai Poliției orașului Luduș, sub coordonarea procurorului de caz al Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.

 

Anchetatorii continua cercetîrile în acest caz șpcant, în vederea probării întregii activități infracționale.

Italia. O româncă s-a iubit cu un moș cu 46 de ani mai bătrân. Apoi l-a șantajat

Condamnată pentru șantaj. O tânără din Iași nu mai are voie la videochat