Evenimentul Zilei > Monden > Bătălia rețetelor între o celebră artistă și fiica ei la emisiunea „Chefi la cuțite”
Bătălia rețetelor între o celebră artistă și fiica ei la emisiunea „Chefi la cuțite”

Bătălia rețetelor între o celebră artistă și fiica ei la emisiunea „Chefi la cuțite”

Show de zile mari, marți seară, la o celebră emisiune culinară de televiziune.

Noua emisiune de marți seară a sezonului 8 a emisiunii „Chefi la cuțite” a avut parte de o revedere așteptată de mult timp de o mare artistă din Ploiești, Nico. Ea a venit în calitate de concurentă împreună cu fata ei,  Andra. Motivul principal a fost, așa cum a mărturisit Nico, acela de a -l revedea pe chef Sorin Bontea. 

Ce le-a gătit Nico juraților

Nico a decis să gătească un desert clasic, și anume o plăcintă cu mere. Fata ei, Andra, a decis în schimb să prepare o rețetă de midii, originară din sudul Italiei, din provincia Fulia, așa cum a mărturisit ea. Fata lui Nico a mai gătit acest preparat, care i-a ieșit aproape perfect. Cele două concurente au dorit să îi impresioneze pe jurați, adică să dea pregătească niște farfurii gustoase și aspectuoase.

„Avem emoții pentru că suntem prima dată la un show culinar”

Atunci când a ajuns în fața juraților, Nico a mărturisit că au existat momente când a vrut să plece din emisiune. Nico și-a lăudat fata, ea spunând că pentru ea a fost greu, dar pentru fata ei a fost ușor.

Artista a spus că una este să cânți și alta este să gătești. Cei trei jurați au apreciat preparatele celor două concurente, care au primit fiecare un cuțit de aur. Singura observație a făcut-o chef Sorin Bontea, care a spus că la plăcintă ar fi trebuit mai multe mere.

Rețeta de stridii, care a fost asezonată cu un sos deosebit, a fost deosebit de apreciată de chef Sorin Bontea, căruia îi  plac preparatele mai exotice.

În ediția precedentă a emisiunii, care a avut loc luni seară, cei care i-au impresionat pe cei trei jurați au fost doi concurenți celebri. Și anume, cunoscutul cântăreț Ștefan Bănică Jr. care a venit însoțit cu fiul lui, în vârstă de 18 ani, Radu Ștefan Bănică Jr.