Evenimentul Zilei > International > Covid-19. În Israel, moartea seceră mai mult ca în SUA
Covid-19. În Israel, moartea seceră mai mult ca în SUA

Covid-19. În Israel, moartea seceră mai mult ca în SUA

Israelul a depășit Statele Unite în ceea ce priveşte numărul de decese de Covid-19 pe cap de locuitor. Noi proteste se anunță împotriva premierului Benjamin Netanyahu.

Ministrul israelian al sănătății, Yuli Edelstein, a declarat, marți,  că Israelul a depășit Statele Unite în ceea ce priveşte numărul de decese de Covid-19 pe cap de locuitor.

Potrivit datelor publicate de Ministerul Sănătății, de la începutul epidemiei și până luni s-au înregistrat 1.507 decese. Foarte mult, pentru o populație de 9 milioane de locuitori.

La o populație de numai 9 milioane de locuitori, 50 de decese zilnic înseamnă mai mult decât în Statele Unite. Ministrul sănătății din Israel, Yuli Edelstein, a atenționat că măsurile de urgență vor dura mai mult.

Previziunile sumbre au fost depășite

Când se va încheia perioada de închidere la nivel național, nu se va putea spune că s-a terminat pur și simplu. Ieșirea se va face treptat,  pentru o tranziție mai bună, în viață, alături de noul coronavirus.

Edelstein a declarat că Israelul a sperat că nu se va ajunge la 1.500 de decese din cauza coronavirusului. Din păcate, această barieră a fost depășită. În secțiile de coronavirus din toată țara, sunt aproape 1.600 de pacienți, din care 755 în stare gravă, 207 fiind intubați.

Pe lângă testele care se fac în mod curent, Comandamentul pentru Apărare din Spatele Frontului va începe, de asemenea, se administreze teste cu tamponare.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: