Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătaie între elevi, în ora de religie, la Tulcea. Victima, în comă la spital
Bătaie între elevi, în ora de religie, la Tulcea. Victima, în comă la spital

Bătaie între elevi, în ora de religie, la Tulcea. Victima, în comă la spital

Un elev, de 14 ani, din Ceamurlia de Jos, județul Tulcea, a fost internat în stare de comă la spital, după ce în ora de religie a fost agresat violent de un coleg problemă, cu nota scăzută la purtare. Inspectoratul Școlar Județean Tulcea a deschis o anchetă, urmând ca elevul vinovat să fie sancționat corespunzător.

Incidentul care a șocat comunitatea a avut loc, astăzi, în jurul orei 12:00, la școala generală din Ceamurlia de Jos, potrivit tulceanoastră.ro. Un elev de clasa VIII-a, în vârstă de 14 ani, a fost lovit de către un coleg de clasă atât de violent încât l-a băgat în comă. Martorii au povestit că cei doi copii, victima şi atacatorul, erau în timpul orei de religie. Cei doi s-au hârjonit şi în cele din urmă, joaca a degenerat şi agresorul l-a lovit pe colegul său, din spate. Acesta şi-a pierdut cunoștința. Potrivit surselor, victima era cunoscută cu probleme medicale mai vechi, iar agresorul ar fi un copil problemă, care are deja nota scăzută la purtare pentru mai multe “păcate” similare.

 

Copilul lovit a fost transportat, în comă, la Spitalul Judeţean Tulcea de către un echipaj medical de urgenţă. În jurul orei 16.00 dădea semne pozitive de revenire. Directorul şcolii şi părinţii sunt lângă el, iar medicii spun că evoluţia sa este bună. Poliţia a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violente. Școala cât şi Inspectoratul Şcolar Tulcea efectuează propriile anchete.”Cel mai important lucru, acum, este că tânărul să îşi revină! Derulăm deja o anchetă la nivel de inspectorat şi cel vinovat va fi sancţionat conform regulamentului”,  a declarat, pentru tulceanoastra.ro, inspectorul şcolar general, Lucica  Popisca. Pe de altă parte, Colegii de clasă și părinții sunt contrariați de ceea ce s-a întâmplat și dau vina pe indiferența profesorilor.