Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu nu îi rămâne dator lui Ciutacu: „ Prostul, când nu mai are argumente, jigneşte”
Băsescu nu îi rămâne dator lui Ciutacu: „ Prostul, când nu mai are argumente, jigneşte”

Băsescu nu îi rămâne dator lui Ciutacu: „ Prostul, când nu mai are argumente, jigneşte”

Joi, un nou scandal a izbucnit între fostul președinte Traian Băsescu și juranlistul Victor Ciutacu, cu privire la speța extrădării jurnalistului turc, la solicitarea Turciei. Inițial, Ciutacu l-a criticat pe Băsescu pentru această poziție, iar fostul președinte a replicat, numindu-l pe Ciutacu „panaramă mică”.

În replică, Victor Ciutacu scrie: „Omul e bolnav. Nici revoltă nu mai poate produce. Și își dă singur calde. Că reci i-au mai rămas doar cuburile de gheață și transpirația de pe șira spinării. Dacă s-a spart în ancheta FBI Blonda Supremă în Costa Rica, riscă să ajungă unde trebuia să-l trimită Dosarul Flota. Jurnalistul a mai spus că „ Îmi lipsea meciul ăsta. L-am purtat cu el când era mare și tare. E ultimul din țara asta care să poată avea o părere de luat în seamă pe tema democrației, a drepturilor și libertăților cetățenești. E autorul monstruos al mizeriei securistice din justiție”.

La rândul său, Băsescu a venit cu o nouă „declarație de război” către Ciutacu.

„Ciutacule, Prostul orgolios, când nu mai are argumente, jigneşte. Biet simbriaş al mogulilor, dacă te străduieşti puţin, ai putea fi decent şi să bagi capul în pământ. Nu încerca să convingi că eşti din aceeaşi breaslă cu jurnalistul turc Kamil Demirkaya. Tu eşti doar un tonomat rablagit (orice tonomat cântă pe bani) Te rog să cauţi în DEX definiţia cuvântului "decent". Crezi că poţi fi ?