Evenimentul Zilei > Actualitate > Bărbatul din Hunedoara care a bătut un copil, acuzat de tentativă de omor
Bărbatul din Hunedoara care a bătut un copil, acuzat de tentativă de omor

Bărbatul din Hunedoara care a bătut un copil, acuzat de tentativă de omor

Bărbatul din Hunedoara care a bătut un copil în luna februarie a fost acuzat de tentativă de omor. El nu era la prima abatere de acest gen.

Bărbatul din Hunedoara care a bătut un copil este acuzat de tentativă de omor. Încadratura a fost schimbată de oamenii legii, urmare a probelor din dosar.

Incidentul s-a petrecut într-un parc de copii de lângă niște blocuri. Scene terifiante au avut loc la începutul lunii februarie.

Menționăm că inițial, încadrarea juridică era de lovire și alte violențe.

Bărbatul care a agresat doi copii în Hunedoara a fost reținut pe 8 februarie pentru 30 de zile.

Mandatul de reținere al bărbatului a fost prelungit la cererea procurorilor, după ce agresorul fusese reținut pentru 24 de ore.

Agresorul este concubinul mătușii copilului care se află internat la secția de neurochirurgie.

Bărbatul din Hunedoara care a lovit un copil, acuzat de tentativă de omor

După ce medicii au descoperit că a suferit un traumatism extrem de grav la cap. Mama băiatului spune că bărbatul a mai avut un comportament violent și în trecut.

„L-am întrebat pe copil ce-l doare. A zis că spatele și nu-și aduce aminte nimic. A venit bătut… am zis, hai, că l-a lovit, nu am avut treabă cu el, i-am zis nu mai lovi copiii mei, dar acum s-a ajuns prea departe. Nu-i prima dată”. A mărturisit femeia conform Antena 3.

Bărbatul care a agresat doi copii la Hunedoara mai avea antecedente violente. Este dispus să consulte un psihiatru, din cauza problemelor

Agresorul a afirmat că regretă actul de violență asupra copiilor de 13, respectiv 7 ani.

Bărbatul acuzat de tentativă de omor a precizat că este dispus că consulte un psihiatru. Chiar el a recunoscut că are mai multe probleme cu gestionarea emoțiilor.

„A spus că era furios pentru că băiatul de 13 ani l-a lovit pe copilul lui destul de violent. A mai spus că sub imperiul furiei şi-a pierdut cumpătul. Erau niște conflicte mai vechi între cei doi copii”, scrie Digi24.

Citește și: Bărbatul care a agresat doi copii la Hunedoara avea antecedente violente. „Nu-i prima dată”

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: