Bărbat strivit de un pom, la Hârșova. Porturi închise din cauza vântului puternic

Bărbat strivit de un pom, la Hârșova. Porturi închise din cauza vântului puternic

Informații contradictorii despre moartea unui bărbat de 29 ani, din Hârșova, care a sfârșit strivit de un copac care a căzut peste el. Inițial s-a crezut că, pe fondul vremii nefavorabile, pomul a fost doborât de vântul puternic, însă echipele de salvare au găsit lângă victimă o drujbă.

Incidentul a avut loc în jurul orei 20,30 la Hârșova, în zona IAS, după intersecția spre comuna Ghindărești, un trecător anunțând că un bărbat zace inconștient sub un copac prăbușit. La fața locului s-au deplasat două ambulanțe SMURD și o autospecială de descarcerare de la ISU Hârșova. Bărbatul a fost scos de sub copac, înconștient. I s-au aplicat manevre de resuscitare însă la ora 21,15 a fost declarat decedat.      

În zonă au ajuns primarul din Hârșova și Poliția locală. Din primele cercetări, și având în vedere că lângă pom s-a găsit o drujbă, s-a presupus că victima este angajat la Drumuri sau la primărie, informatie infirmată ulterior. Altă variantă ar fi că omul a încercat să taie pomul și s-a poziționat unde nu trebuie. Ar mai fi și vântul puternic care să fi doborât copacul peste bărbat. Se efectuează cercetări. Traficul este blocat pe ambele sensuri, urmând ca angajații primăriei Hârșova să taie copacul pentru a elibera carosabilul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Atenționarea de vreme rea a meteorologilor se adeverește, din cauza vântului puternic și a ploii în rafale începând cu ora 20,30 s-au suspendat activitățile în portul Constanța și în Constanța Sud Agigea, precum și în cel fluvial. Pe mare, vântul suflă dinspre NE cu peste 70 km/oră. Portul Midia fusese închis, deja, în timpul zilei.