Evenimentul Zilei > Politica > Badea, ATAC DUR la adresa lui Oprea: „Îi tremurau izmenele de n-a putut să spună numele numele Kovesi și Coldea”
Badea, ATAC DUR la adresa lui Oprea: „Îi tremurau izmenele de n-a putut să spună numele numele Kovesi și Coldea”

Badea, ATAC DUR la adresa lui Oprea: „Îi tremurau izmenele de n-a putut să spună numele numele Kovesi și Coldea”

Mircea Badea a vorbit, miercuri seară, despre declarațiile pe care Gabriel Oprea le-a făcut în legătură cu în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009 pe care ar fi petrecut-o alături de Kovesi și Coldea.

”Am văzut și eu cum arată un general de patru stele în România. Deci, domnul general nu a avut curaj să pronunțe numele Kovesi și Coldea. Nu a putut să răspundă cu da sau nu dacă s-au aflat la el în casă în noaptea alegerilor”, a spus Mircea Badea, la Antena 3. 

Badea este revoltat pentru că, în opinia lui, Gabriel Oprea nu este capabil să își asume nimic.  ”Replica lui Oprea este de gâgă. Deci, la fel, este un gâgă domnul acesta general cu patru stele, la fel de mare cum este doamna Kovesi. Care întrebată fiind pe stradă la Ploiești dacă a fost în noaptea alegerilor acasă la Oprea a spus că e în timpul ei privat și în spațiul ei privat. Domnule, acești oameni nu sunt în stare să își asume nimic. Lui Oprea îi tremurau izmenele de n-a putut să spună numele acestea două”, a spus Mircea Badea.

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a intervenit telefonic, miercuri seara, la emisiunea ”Sinteza zilei” şi a oferit primele reacţii cu privire la dezvălurile senzaţionale făcute de jurnalistul Dan Andronic în serialul "Noi suntem statul".

Conform celor redate mai jos, fostul ministru a evitat să răspundă tranşant întrebărilor puse de moderatorul Mihai Gâdea, care a dorit să afle dacă în noaptea alegerilor din 2009, Florian Coldea (fost prim-adjunct al SRI) şi Laura Codruţa Kovesi (procuror şef al DNA) au fost prezenţi la masa pe care acest a organizat-o la el acasă, conform dezvăluirilor pe care jurnalistul Dan Andronic le-a făcut în serialul „Noi suntem statul”.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: