Un celebru cântăreț român, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Schimbarea e uriașă

Un celebru cântăreț român, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Schimbarea e uriașă Microfon. Sursa foto:pixabay

Aurel Moldoveanu, în vârstă de 64 de ani, este de nerecunoscut. Multă vreme s-a zvonit că artistul și-a făcut injecții cu botox și lifting facial pentru a arăta mai tânăr. Unii fani au apreciat schimbarea, dar alții au considerat că acesta a exagerat cu operațiile estetice și că nu trebuie să își ascundă vârsta.

Deși este foarte atent cum arată, Aurel se ferește de lumina reflectoarelor. În majoritatea videoclipurilor, acesta este filmat ori în semiîntuneric, ori cu spatele.

Aurel Moldoveanu

Aurel Moldoveanu. Sursa foto Facebook

Aurel Moldoveanu, tată la 59 de ani

Artistul a devenit tată la 59 de ani. Andreea Cristiana, soţia sa, cu care s-a căsătorit în 2018, a născut un băiețel. Cântărețul a anunțat că a devenit tată la Sărbătoarea Bujorului de Munte din comună Șaru Dornei. El a declarat că este mai fericit ca niciodată: „Am un băiat în vârstă de 7 luni, pe nume Mihail”.

Cântăreţul a studiat scoala de muzică din Focşani unde a studiat ca instrument principal clarinetul. A urmat studiile liceului de artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum s-a lansat Aurel Moldoveanu

Aurel Moldoveanu și-a făcut debutul la Cenaclul Flacără, iniţiat de poetul Adrian Păunescu – 9 iulie Stadionul „Dunărea” Galaţi în faţa a 50 de mii de spectatori. Atunci, el a cântat „Dacă tu ai dispărea”, prima compoziţie pe versuri semnate Adrian Păunescu.

Nicu Alifantis, Ştefan Hrusca,Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi, Cristi Minculescu(Iris), Dan Bitman(Holograf) au fost fascinați de talentul lui Aurel. „Aurel Moldoveanu – o voce care emoţionează!”, au spus aceștia.

Apoi, el a plecat în primele turnee cu Cenaclul Flacără. La momentul respectiv, artistul era foarte fericit că a câștigat bani din muzică și că își poate face o carieră.

A fost nevoit să facă autostopul

„Atunci am învăţat să fac autostopul, să merg cu orice îmi ieşea în cale să pot să ajung în oraşele unde se ţineau spectacolele Cenaclului Flacăra”. De atunci datează primele apariţii în presă, primele cronici de spectacol, primele înregistrări radio.

Chiar dacă avea un succes formidabil, artistul s-a confruntat cu mai multe probleme. El a rămas fără permis de câteva ori și și-a pierdut mama.