Evenimentul Zilei > Actualitate > Au apărut cele mai noi imagini cu atentatul de la Arad. Filmare teribilă
Au apărut cele mai noi imagini cu atentatul de la Arad. Filmare teribilă

Au apărut cele mai noi imagini cu atentatul de la Arad. Filmare teribilă

În mai puţin de 24 de ore de la teribila explozie, românii au văzut multe imagini îngrozitoare cu atentatul de la Arad, din cauza căruia a murit omul de afaceri Ioan Crişan, dar cele prezentate duminică seara sunt cu siguranţă mai şocante decât tot ceea ce a fost difuzat de televiziuni şi publicat în presă.

Au apărut cele mai noi imagini cu atentatul de la Arad. Filmare teribilă cu imaginile surprinse de martorii din blocul în faţa căruia a explodat bomba plasată în maşina lui Ioan Crişan.

Jurnaliştii care au intrat în posesia lor au notat că acelea au fost, probabil, ultimele clipe de viaţă ale omului de afaceri. Având în vedere acest aspect, vă avertizăm că vă aşteaptă o înregistrare care vă poate afecta emoţional.

„Locatarii din blocul vecin şi martorii oculari care se aflau în zonă au surprins momentele care au urmat imediat exploziei, cel mai probabil ultimele clipe de viaţă ale omului de afaceri Ioan Crişan.

Ciudat, camera de supraveghere de la locuinţa lui Ioan Crişan, care putea să surprindă momentul plasării bombei sau măcar ce persoane au intrat în parcare, nu funcţiona.

Au apărut cele mai noi imagini cu atentatul de la Arad

De menţionat, de asemeena, că maşina omului de afaceri arădean s-a aflat în service înainte de incident. Imagini şocante cu ultimele secunde de viaţă ale omului de afaceri. Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional”, arată România TV în ştirea despre cele mai noi imagini cu atentatul de la Arad.

Amintim că Parchetul General a preluat ancheta în cazul exploziei unui autoturism în municipiul Arad. Despre acest asasinat s-a referit şi senatorul PSD de Arad, Mihai Fifor, fost ministru interimar de Interne.

Atentat
Imagine surprinsă de la etajele superioare ale blocului de lângă parcarea în care a explodat maşina lui Ioan Crişan

Social-democratul a subliniat că asasinarea omului de afaceri în jurul orei 7:00 „ridică uriaşe semne de întrebare legate de siguranţa cetăţeanului”. „Aradul este un oraş complicat din punctul de vedere al infracţionalităţii transfrontaliere. Am aşteptat să treacă emoţia teribilă a zilei de ieri, zi în care am refuzat orice intervenţie în media, din respect pentru durerea familiei Crişan, pentru a aborda tragedia care a şocat o ţară întreagă.

Mesajul lui Mihai Fifor

O crimă violentă, o maşină aruncată în aer în plină zi, pe unul dintre bulevardele cele mai circulate ale Aradului, nu foarte departe de centrul oraşului, nu pot decât să ridice uriaşe semne de întrebare legate de siguranţa cetăţeanului, de modul în care înţeleg să îşi facă datoria instituţiile statului român.

Ştiţi, de pildă, că de mai bine de un an şi jumătate, comanda IPJ Arad este exercitată fie prin împuternicire, fie prin delegare? Ce autoritate are un delegat la comanda Poliţiei Judeţene? Ce decizii îşi poate asuma?

De reformă a instituţiei, în niciun caz. Aradul e un oraş complicat din punctul de vedere al infracţionalităţii transfrontaliere. Mereu a fost. Şi mereu va fi. Traficul de ţigări, de droguri, de carne vie, de alcool, migraţia ilegală…

Toate reprezintă provocări teribile pentru instituţiile de forţă ale statului. Care, după ziua de ieri, par a fi fost înfrânte”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.