Evenimentul Zilei > Actualitate > Momentul exploziei de la Arad, surprins de camerele video. Experții Poliției: a fost o bombă
Momentul exploziei de la Arad, surprins de camerele video. Experții Poliției: a fost o bombă

Momentul exploziei de la Arad, surprins de camerele video. Experții Poliției: a fost o bombă

Anchetatorii Poliției Române și specialiștii Serviciului Român de Informații au găsit la fața locului, urme de explozibil.

Această descoperire duce la ipoteza că sub mașina lui Ioan Crișan, bărbatul care a murit sâmbătă dimineața, în urma unei explozii, a fost montată o bombă.

Imaginile surprinse de o cameră de luat vederi care se afla în zona unde a avut loc deflagrația, arată că aceasta a fost una extrem de puternică. Suflul exploziei indică faptul că la mijloc a fost o bombă. Mașina lui Crișan se poate vedea cum rulează cu spatele pe o distanță mai mare de 50 de metri. Apoi, omul de afaceri a oprit mașina pentru a merge în față și la dreapta, pentru a putea ieși din parcare. Atunci a avut loc explozia.

Surse din cadrul Poliției Române ne-a declarat că este foarte posibil ca bomba să fi fost declanșată în urma unui apel telefonic, iar cel care a executat ordinul să se afle în zonă. Mai mult, sub scaunului șoferului, mai exact ce a rămas din acesta, au fost descoperite urme de explozibil.

De altfel, spun surse din cadrul Poliției Române, deja a fost creat un cerc de suspecți. Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliției Române, a declarat polițiștii care se află la fața locului au deja un cerc de suspecți, dar alte amănunte nu pot fi făcute publice.

Martorii din apropierea cafenelei unde Crișan a fost prezent susțin că mașina acestuia a fost parcată toată noaptea în parcarea respectivă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: