Evenimentul Zilei > Actualitate > Un om de afaceri din România a sărit în aer după ce a băut o cafea și s-a suit la volan. Pista principală: asasinat la comandă
Un om de afaceri din România a sărit în aer după ce a băut o cafea și s-a suit la volan. Pista principală: asasinat la comandă

Un om de afaceri din România a sărit în aer după ce a băut o cafea și s-a suit la volan. Pista principală: asasinat la comandă

Un asasinat la comandă pare să se fi petrecut la Arad, victimă căzând un om de afaceri care a murit după ce mașina i-a explodat sâmbătă dimineața.

Mașina unui om de afaceri din Arad a explodat, sâmbătă dimineața, iar proprietarul autoturismului a murit. A fost vorba despre o deflagrație extrem de puternică, astfel că geamurile de la blocurile aflat în preajma exploziei s-au spart. Țăndări s-au făcut și geamurile mașinilor care se aflau în apropiere de autovehiculul care a sărit în aer.

Mașina a explodat sâmbătă dimineața, după ce omul de afaceri a băut o cafea și s-a urcat în ea

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad au anunțat că o mașină a luat foc sâmbătă dimineață „în Municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu (în față la Profi). În interior este o victimă decedată”.

„În această dimineață în jurul orei 7, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a fost anunțul făcut de ISU, conform aradon.ro.

Cine este victima exploziei

Victima exploziei este un om de afaceri cunoscut pe plan local: Ioan Crișan, care avea 66 de ani. Se pare că arădeanul s-a urcat în mașină în jurul orei 7.00, după ce a băut o cafea la cafeneaua din zonă, iar când a pornit mașina aceasta a explodat. Bubuitura s-a auzit până la UTA.

În acest caz ce pare a fi un asasinat la comandă, conducerea Poliției Române „a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta”, conform reprezentanților Inspectoratului Poliției Județene (IPJ) Arad.