Evenimentul Zilei > Social >  Atenţie! Facebook a devenit sursă pentru denunţuri
 Atenţie! Facebook a devenit sursă pentru denunţuri

 Atenţie! Facebook a devenit sursă pentru denunţuri

Facebook a devenit sursă pentru denunţuri cu privire la cei care petrec la diverse evenimente şi care nu respectă măsurile de restricţie.

Cum puteţi denunţa pe Facebooc? E simplu de tot. Dacă aveți informații că la o petrecere nu se respectă măsurile anti-Covid puteți alerta Poliția pe contul oficial de Facebook. În urma acestor denunţuri de la cetăţeni, ofițerii au dat amenzi și au închis localuri

Aşadar, denunţurile în perioada de pandemie își fac tot mai mult simțită prezența, autoritățile încurajând populația să  anunțe orice încălcare a măsurilor anti coronavirus. Dacă aveți informații că la o petrecere, spre exemplu, nu se respectă măsurile anti-Covid puteți alerta Poliția prin Facebook.

„Credeți că există posibilitatea să fie, de fapt, focare toate aceste locuri de pe litoral?” – a fost întrebat recent ministrul sănătății, Nelu Tătaru. Răspunsul a venit fără echivoc: „Există posibilitatera să devină focare”.

Poliția se autosesizează după ce vede imagini pe Facebook

„Aș putea aminti două cazuri, de la Brașov și de la Ilfov, unde nu s-au respectat numărul de persoane și regulile de distanțare între persoane. În ambele cazuri, s-au dat amenzi de peste 10 mii lei, iar la Brașov, cel puțin, a fost suspendată activitatea societății respective. În cazul de la Ilfov, au fost aplicate amenzi atât organizatorului, cât și beneficiarului și persoanelor care participau la eveniment” – a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt IGPR.

Cum puteţi proceda pentru a turna la poliţie

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: