Evenimentul Zilei > Actualitate > Atac la politicieni. Cumpănaşu se dezlănţuie. „Țara asta are clanuri în fiecare oraş”
Atac la politicieni. Cumpănaşu se dezlănţuie. „Țara asta are clanuri în fiecare oraş”

Atac la politicieni. Cumpănaşu se dezlănţuie. „Țara asta are clanuri în fiecare oraş”

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani, dispărută la Caracal, a afirmat, luni seară, că aşteaptă breaking news în care candidaţii la alegerile prezidenţiale să anunţe destructurarea clanurilor de interlopi.

„Referitor la candidaţii la alegerile prezidenţiale ar trebui ca, tocmai pentru că urmează o campanie electorală, să anunţe că fac totul, dar totul pentru a destructura clanurile mafiote. Eu nu prea văd asta. Eu mă gândeam că în dimineţile acestea, când mă trezesc, mă trezesc cu breaking news-uri care spun: clanul nu ştiu care – RAS!; clanul de la Constanţa  – RAS!; clanul de la Bacău – RAS! Eu mă trezesc în fiecare dimineaţă cu nişte comunicate seci de la miliţie sau de la Parchet care zic aşa: ‘în această dimineaţă am mai efectuat nişte cercetări cu privire la Dincă’.

Măi, lăsaţi-l pe Dincă. Am spus aşa: ţara asta are clanuri în fiecare oraş. Eu mă aşteptam să faceţi în aşa fel încât în fiecare zi să arestaţi câte un clan, să îl duceţi în puşcărie. Unde sunt aceste clanuri?”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, potrivit dcnews.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: