Evenimentul Zilei > International > ATACURI DURE din partea lui ROGOZIN: „Un popor de laşi”
ATACURI DURE din partea lui ROGOZIN: „Un popor de laşi”

ATACURI DURE din partea lui ROGOZIN: „Un popor de laşi”

Dmitri Rogozin amenință cu riposte, după ce în urmă cu două săptămâni, România a interzis avionului în care se afla acesta să intre în spațiul aerian al țării noastre.

Rogozin îi numește pe români un popor laș.

”Desigur că noi vom riposta, însă pentru noi este important să înţelegem cum să o facem corect şi să înţelegem în general ce se întâmplă acolo.

Analiza mea spune că România şi forţele sale proromâne moldoveneşt, aş spune chiar profasciste au îndrăznit pentru că au văzut acest „trend”, rusofobie, sancţiuni antiruse, acest idiotism care se întâmplă în viaţă politică americană, fapt ce nu s-a întâmplat anterior, fiindcă sunt un popor destul de laş”, a declarat Dmitrii Rogozin duminică pentru Rossia24.

Rogozin a adăugat că această situaţie formată trebuie privită ca un tot întreg.

”Mai ales că ei au acum pe teritoriul lor scutul antirachetă american, membrii Curţii Constituţionale a Republicii Moldova au cetăţenie română, iar majoritatea deputaţilor moldoveni au paşaport românesc. Trebuie să privim asta ca pe o singură situaţie”, a mai afirmat el, conform b1.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: