Atac armat în București. Motivul stupid pentru care a fost agresat un șofer

Atac armat în București. Motivul stupid pentru care a fost agresat un șofer Poliție. Sursa foto: Arhiva EVZ

Un bărbat a fost agresat, imediat ce și-a parcat mașina, pe o stradă din Sectorul 1. El a fost atacat imediat ce a coborât din vehicul, de un individ care a amenințat că-l va înjunghia. Polițiștii l-au imobilizat și au rămas surprinși când au aflat cum și-a justificat agresiunea.

Atac armat într-o parcare din Sectorul 1, din București. Un șofer a fost agresat de un individ înarmat imediat ce a coborât din autovehicul. Acesta a solicitat intervenția polițiștilor care au rămas surprinși de motivul invocat de agresor.

Atac armat într-o parcare

Un bărbat din Bucureşti a fost agresat de un necunoscut, pe o stradă din Sectorul 1. S-a întâmplat imediat ce și-a parcat mașina și a încercat să coboare. Bărbatul a dat detalii despre ceea ce s-a întâmplat într-o postare pe rețelele de socializare. El a povestit cum a decurs acest atac armat și, mai ales, cum l-a motivat agresorul când a fost reținut.

În timp ce își strângea lucrurile, ca să coboare din mașină, șoferul s-a trezit cu o lovitură în geamul lateral. A coborât din vehicul, moment în care a fost luat în primire de agresor. Acesta l-a lovit cu pumnii în față, în cap și în abdomen. Iar într-un final, l-a rănit cu un obiect ascuțit.

Ne puteți urmări și pe Google News

Victima acestui atac armat neașteptat, s-a retras din fața agresorului și a sunat la 112, cerând intervenția poliției. În tot acest timp, bătăușul necunoscut a continuat să lovească și să distrugă bunurile din mașină. Între lucrurile distruse se afla și un laptop al victimei.

Atac cu cutitul într-o parcare

Sursa foto: Photo 50900991 © Stevanovicigor | Dreamstime.com

Relatarea victimei agresiunii

Bărbatul care a fost victimă a acestui atac armat a povestit ce s-a întâmplat pe rețelele de socializare. El a arătat cum a parcat mașina, pe strada Episcopul Vulcan și cum a fost atacat.

„Brusc, un domn necunoscut – nu l-am văzut în viaţa mea – care trecea pe şosea a lovit puternic cu pumnul parbrizul. Am fost convins că e o eroare (...) l-am întrebat calm dacă este o confuzie (...) am întrebat cât se poate de calm, nu sunt o fire recalcitrantă (...) Omul a început direct cu lovituri de pumn în faţă, cap, abdomen”, a povestit bărbatul.

Acesta relatează că agresorul a scos la un moment dat „un obiect gri” și i-a strigat „bag cuţitul în tine”. Toată întâmplarea l-a șocat, a mai relatat victima. Drept care a avut nevoie să se liniștească înainte să relateze despre incident.

„Scriu abia acum pentru că încă tremur şi mi-e greu că povestesc nişte momente pe care vreau să le uit”, mai spune bărbatul.

politist intervenție

Sursa Foto: Arhiva EVZ

Atac armat anchetat de poliție

Poliția Capitalei a confirmat că a avut loc un atac armat și că a fost solicitată să intervină. Potrivit sursei citate, ofițerii au depistat şi identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de comiterea faptei.

„Ambii bărbaţi au fost conduşi la sediul subunităţii, în vederea continuării cercetărilor. Întrucât, persoana vătămată acuza dureri, a fost transportată de către un echipaj de prim-ajutor la spital, pentru îngrijiri suplimentare. De asemenea, bărbatul de 33 de ani a fost internat în cadrul unei unităţi medicale, pentru îngrijiri de specialitate”, a transmis Poliția Capitalei legat de acest atac armat.

La sosirea autorităților, agresorul a declarat că a provocat acest atac armat deoarece nu i-a plăcut culoarea mașinii. Agresorul a fost, ulterior, internat la Spitalul Obregia. În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar cercetările sunt efectuate de Secţia 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului Sectorului 1. Acuzațiile formulate sunt de distrugere şi lovire sau alte violenţe.