Evenimentul Zilei > Monden > Aroganțe de milionar. Victoraș Micula sfidează din Elveția. Cum petrece băiatul de bani gata
Aroganțe de milionar. Victoraș Micula sfidează din Elveția. Cum petrece băiatul de bani gata

Aroganțe de milionar. Victoraș Micula sfidează din Elveția. Cum petrece băiatul de bani gata

Excentricul milionar Victoraș Micula nu dă doi bani pe scandalul în care este erou principal. E departe dețară și trimite mesaje către „dușmanii” care vor să-l doboare.

Celebrul Victoraș Micula este prins într-un scandal uriaș, după ce în spațiul public au apărut informații legate de implicarea sa în treburile poliției din Bihor. În urmă cu doi ani, băiatul omului de afaceri Victor Micula l-a denunțat pe un rival că a condus în stare de ebrietate.

În momentul în care oamenii legii au făcut percheziție asupra celui indicat ca fiind vinovat, Micula junior ar fi participat și el la această acțiune, îmbrăcat în polițist, purtând o cagulă pe față pentru a nu fi recunoscut.

O altă faptă vizează accesarea bazei de date secretă a Ministerului Afacerilor Interne. Victoraș Micula s-ar fi interesat de Vlăduța Lupău și Codin Maticiuc și ar fi cules informații despre membrii familiilor acestora, conform starpopular.ro.

El a fost pus sub urmărire de Parchetul Bihor, împreună cu alte patru persoane care îmbracă zi de zi „haina legii”.

Mesaj pentru toți dușmanii care și-au pus în gând să-l doboare

Faptele comise ar fi ieșit la iveală cu puțin timp în urmă, datorită unor interceptări telefonice. Băiatul omului de afaceri se lăuda amicilor săi cu acțiunile întreprinse cu ajutorul polițiștilor. Parchetul Tribunalului Bihor a început urmărirea penală împotriva lui Victoraș Micula pentru acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale.

În acest timp, Victoraș Micula s-ar afla internat într-o clinică de dezintoxicare din Elveția. Conform sursei citate, el nu se stresează și se relaxează cu ajutorul șampaniei Dom Perignon. Îmbrăcat „la patru ace”, el s-a fotografiat cu un pahar în mână și a transmis un mesaj criticilor săi: „Închin acest pahar tuturor celor care vor să mă dea jos”, a transmis Micula junior.

El a devenit celebru de-a lungul timpului pentru traiul luxos pe care și-l expune în public și pentru petrecerile cu tam-tam pe care le organizează.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.