Evenimentul Zilei > Monden > Droguri și femei, în viața dar și-n filmul lui Codin Maticiuc. A dat lovitura cu „Miami Bici”!
Droguri și femei, în viața dar și-n filmul lui Codin Maticiuc. A dat lovitura cu „Miami Bici”!

Droguri și femei, în viața dar și-n filmul lui Codin Maticiuc. A dat lovitura cu „Miami Bici”!

Craiul de Dorobanți, Codin Maticiuc, a dat lovitura cu fimulul „Miami Bici”, o comedie despre bani, droguri și femei, care a început să ruleze în cinematografele din România.

Filmul „Miami Bici” a ajuns, în primul weekend de la lansare, cea mai populară comedie din ultimii 26 de ani, fiind vizionat de peste 150.000 de spectatori.

Întrebat de ce ce sunt atâtea droguri în filmul ”Miami Bici”, Codin Maticiuc a spus că asta e realitatea pe care unii ca el o trăiesc în cluburile de fițe.

„Când m-am apucat să scriu au fost câteva lucruri pe care am zis că vreau să le ating neapărat și situația este una în care ei intră, cele 2 personaje, se alătură unor mafioți din Miami, care cu asta se ocupau. Și de la început, ideea mea de scris a fost să scriu un film în care să se prezinte și acest flagel al drogurilor așa cum eu îl știu din viața de noapte. În viața de noapte, undeva la 80 – 90 % din oamenii pe care-i vezi într-un club, bar sau discotecă consumă droguri.” – spune Codin în interviul pentru Pro TV.