Arabul UCIGAȘ în SERIE a MUȘCAT un polițist în Arestul Capitalei

Arabul UCIGAȘ în SERIE a MUȘCAT un polițist în Arestul Capitalei

Arabul ucigaș care a omorât doi oameni, în Sectorul 3 din București, a mușcat de mână și un polițist. Scena a avut loc în timp ce libianul era în arest. Tânărul, de 24 de ani, este acuzat de omor calificatat. El devenit violent, înainte de a fi dus în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă. A fost chemată o ambulanță și, în timp ce era imobilizat, l-a agresat pe agent.

Tânărul libian care, sâmbătă noaptea, și-a înjunghiat mortal iubita, pe pisica acesteia dar și pe un vecin care a refuzat să îi ofere o țigară a fost protagonistul unui alt act violent. Incidentul a avut loc, duminică, chiar în arestul Poliției Capitalei, acolo unde tânărul arab a fost încarcerat, după comiterea dublului asasinat.

La solicitarea EVZ, Poliția Capitalei ne-a precizat: „Cu privire la solicitarile dvs., vă aducem la cunostință următoarele:  În data de 25.02.2018, o persoana privata de libertate, încarcerată în  baza unei ordonanțe de retinere, a manifestat un comportament violent fapt pentru care a fost solicitată intervenția ambulanței. A fost necesară imobilizarea sa, moment în care unul dintre agenți a suferit leziuni la nivelul uneia dintre mâini. A fost întocmită și înaintată la parchet documentația cu privire la acest aspect, urmând ca procurorul să stabilească dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de ultraj”.

Sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, într-un apartament situat în Sectorul 3 al Capitalei, tânărul libian și-a înjunghiat iubita, apoi i-a ucis pisica și a omorât un vecin, în scara blocului. Totul a început de la o ceartă între arab și iubita sa româncă.  Libianul, de 24 de ani, a înjunghiat-o mortal pe iubita sa, cu un an mai în vârstă, apoi a înfipt cuțitul și în pisica femeii. După crimă, a plecat din apartament şi, după doar câteva minute, a ucis și un vecin, în vârstă de 64 de ani.  Se pare că pe vecin l-a ucis din cauza unei țigări. „Criminalul i-a cerut o ţigară şi vecinul nu i-a dat”, a explicat polițiștilor un martor, citat de ProTV.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vecinul care a găsit cadavrul bărbatului de 64 de ani a sunat la 112, apoi l-a ţinut de vorbă pe suspect. „Îmi spunea că s-a certat cu prietena lui...că nu voia să se dea la o parte. Vorbea foarte incoerent. L-am ţinut de vorbă până a venit poliţia”, a explicat eroul din întâmplare.

Criminalul în vârstă de 24 de ani a fost încătuşat şi dus la Secţie 23 Poliţie. Acolo, anchetatorii au observat însă că are un comportament ciudat. Un martor a declarat că „fumau şi ceva ciudat, că mirosea ciudat”. Se pare că suspectul era sub influenţa unor substanţe interzise, aşa că a fost dus la Spitalul Floreasca, apoi la Spitalul Alexandru Obregia, pentru mai multe investigaţii.

În cele din urmă, el a ajuns în Arestul Central. Înainte de a fi dus în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă, duminică, el a devenit violent, iar oamenii legii au chemat o ambulanță. Atunci, el l-a mușcat pe un polițist care încerca să îl imobilizeze. Surse judiciare au precizat, pentru EVZ, că, după ce un judecător a emis mandatul de arestare pentru 30 de zile, libianul a fost transportat la Spitalul Penitenciar Jilava. Autorul dublei crime este acuzat de omor calificat, la care se poate adăuga și infracțiunea de ultraj.