Evenimentul ZileiPoliticaANUNȚ important făcut de Sorin Grindeanu. Care sunt ministerele ce vor primi cei mai mulți BANI

ANUNȚ important făcut de Sorin Grindeanu. Care sunt ministerele ce vor primi cei mai mulți BANI

ANUNȚ important făcut de Sorin Grindeanu. Care sunt ministerele ce vor primi cei mai mulți BANI
Cei mai mulţi bani din bugetul din acest an vor fi primiţi de Transporturi, Sănătate, Agricultură şi IMM-uri, a anunţat premierul Sorin Grindeanu.

"Cei mai mulţi bani îi primesc Transporturile, (…) Sănătatea, Agricultura, IMM-urile, conform programului de guvernare (…). Dar eu vreau să fiu foarte clar legat de ceea ce înseamnă tăieri. (….) De exemplu, la CSM, la Înalta Curte, la Ministerul Public, bugetele au rămas la fel, sunt date de cheltuieli de personal şi de anumite hotărâri judecătoreşti, chiar ale Curţii Constituţionale, care spun că salariile magistraţilor trebuie să fie la un anumit nivel. De aceea, au apărut (…) creşterile acelea de buget faţă de anii trecuţi. În rest, (…) ca şi idee generală, se reduc cheltuielile pe bunuri şi servicii, astfel încât banii pe care îi economisim acolo să meargă pe investiţii", a declarat premierul Grindeanu, la sediul PSD, citat de Agerpres.

 


Accesează: