Evenimentul Zilei > Monden > Anunţ crunt la Pro Tv: „Toată lumea e în pericol!” O mare divă revine în prim-plan
Anunţ crunt la Pro Tv: „Toată lumea e în pericol!” O mare divă revine în prim-plan

Anunţ crunt la Pro Tv: „Toată lumea e în pericol!” O mare divă revine în prim-plan

Moment de mare tensiune joi, la Pro Tv, în cadrul celui mai urmărit reality show din istoria postului, Ferma, odată cu anunţul lansat de prezentatoarea Mihaela Rădulescu.

Gazda celebrului format de la Pro Tv a ajuns la momentul evaluării concurenţilor care sunt împărţiţi în două echipe, Sătenii şi Orăşenii.

Pe măsură ce săptămâna se apropie de final, provocările devin din ce în ce mai dificile şi apasă greu pe umerii celor implicaţi.

Asta se întâmplă şi pentru că toată lumea cunoaşte că joi seara se va consuma momentul evaluării Mihaelei Rădulescu, o divă incontestabilă în showbizul românesc.

Iar asta se întâmplă după ce vedetele angrenate în acest proiect tv de anvergură s-au confruntat cu fuga oilor și cu lipsa mâncării.

Mihaela Rădulescu are toată puterea

Gazda Ferma, Mihaela Rădulescu, urmează să decidă exact câți bănuți merită fiecare echipă activitatea prestată.

De asemenea, tot veterana din showbiz-ul românesc îi va pedepsi pe cei responsabili din cauza faptului că au mai pierdut un animal din Fermă.

Premieră în istoria emisiunii

În prim-plan apare duelul pentru mâncare, derulat miercuri seara şi care a consemnat o premieră în istoria emisiunii.

Este vorba despre faptul că Orășenii și Sătenii au fost la egalitate; practic, Andrei cu Ana Maria și Bogdan cu Elena au tuns o cantitate egală de lână.

Performanţa lor a însemnat mâncare pentru colegii de echipă, aspect care a generat o bucurie imensă în ambele tabere implicate în concurs.

Recompensa calorică a venit cum nu se poate mai bune pentru Săteni şi Orăşeni, care au traversat câteva zile foarte grele.

Ferma domină audienţele

Conform reprezentanţilor Pro Tv, Ferma a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani.

Aşa cum indică măsurătorile de specialitate, reality show-ul a înregistrat 5,8 puncte de rating și 21,5% share față de televiziunea de pe locul secund, care a obţinut doar 5,2 puncte de rating și 19,2% share.

Burcea l-a trimis la duel pe Paul

„După ce George Burcea a decis să-l trimită la duel pe Paul, iar cel din urmă l-a ales ca adversar pe Octavian Ciovică, doi concurenți au rămas fără parteneri de sfoară!

Așa că Mihaela a decis ca George și Viviana să petreacă timpul rămas… împreună.

Apropierea dintre cei doi va atinge cote înalte după noaptea dormită împreună, iar George îi va recunoaște calitățile Vivianei: «Este foarte frumoasă și… călduroasă.»”, este ultimul anunţ de pe site-ul producţiei de la Pro Tv.

Mihaela Rădulescu i-a atins pe toţi

În timp ce echipele vor aștepta duelul de eliminare din această seară, Mihaela Rădulescu le va da o veste care îi va șoca.

„Toată lumea este în pericol!”Această remarcă a gazdei reality show-ului Ferma va stârni multe reacţii printre Săteni şi Orăşeni.

Producătorii emisiunii anunţă că va fi o răsturnare de situație care „îi va lua prin surprindere pe toți și va aduce lacrimi în ochii unora dintre concurenți”.

Şi cum îi stă bine oricărei producţii de divertisment care se respectă, nu va lipsi nici momentul cu iz telenovelistic, adică „un sărut neașteptat”.

Cea mai dură ediţie Ferma

Cei care se ocupă de promovarea celebre emisiuni de la Pro Tv au mai subliniat că joi seara se va consuma „o ediție dură”.

În prim-plan va apăre George Piștereanu, care va declara: „O să fie cea mai interesantă bătălie, de departe!”

De la 21:30, telespectatorii vor putea afla cine va reuși să își arate puterea într-un duel de forță! Orășenii sau Sătenii?

sursa: ferma.protv.ro